Naslovnica ZANIMLJIVOSTI FOTO Najvatreniji među Vatrenima: Brotnjak Marinko Primorac Primo

  FOTO Najvatreniji među Vatrenima: Brotnjak Marinko Primorac Primo

  Podijeli objavu

  Marinko Primorac Primo član Kluba navijača “Uvijek vjerni Međugorje” Vatrene prati skoro na svim kvalifikacijskim i gostujućim utakmicama.

  Primo je zasigurno najvjerniji navijač Hrvatske nogometne reprezentacije iz Brotnja, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da mu je odlazak u Dansku 11 po redu veliko svjetsko i europsko nogometno natjecanje.

  Prvi put je bio na svjetskoj nogometnoj smotri u Španjolskoj 1982. godine zahvaljujući nagradnoj igri “Svi igramo protiv furije“ koju je tada organizirala zagrebačka SN Revija.
  Nakon toga je bio na svjetskim nogometnim prvenstvima u Italiji 1990., Francuskoj 1998., Njemačkoj 2006., Brazilu 2014. i Rusiji 2018. godine, kao i na četiri Europske nogometne smotre to u: Portugalu 2004., Austriji 2008., Poljskoj 2012. i Francuskoj 2016. godine.

  Primorac će podršku Hrvatskoj reprezentaciji svojim navijanjem dat će i danas u Danskoj, a u prilog ovoj tvrdnji idu i fotografije koje smo dobili iz Kopenhagena gdje će Vatreni večeras od 18 sati snage odmjeriti s reprezentacijom Španjolske.

  Brotnjo.info

  Podijeli objavu