Naslovnica Obavijesti Poziv na javnu raspravu o Nacrtu Zakona o zaštiti od buke

Poziv na javnu raspravu o Nacrtu Zakona o zaštiti od buke

Podijeli objavu

Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ organizira Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o zaštiti od buke koja će biti održana u srijedu, 19. travnja 2017. godine u 11:00 sati u dvorani Skupštine HNŽ, Jakova Baruha Španca br. 2, Mostar.

Pozivamo zainteresirane da prisustvuju Javnoj raspravi kako bi svojim komentarima, prijedlozima i sugestijama dali doprinos definiranju što je moguće kvalitetnijih pravnih rješenja Nacrta Zakona o zaštiti od buke.

Tekst Nacrta Zakona, Obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga kao i popis zainteresiranih lica za dostavljanje komentara, možete preuzeti ispod ovog teksta, a isti je objavljen i na web stranici Vlade HNŽ (https://www.vlada-hnz-k.ba/).

Molimo zainteresirane da sudjeluju u Javnoj raspravi i/ili da svoje komentare, prijedloge i sugestije dostave u pisanoj formi na adresu elektroničke pošte: okolis@mtto-hnz-k.ba.

Krajnji rok za dostavu pisanih komentara, prijedloga i sugestija je 12. svibnja 2017. godine.

Za sva dodatna pitanja, kontakt telefon je: 036/551 324.

Ministarstvo će sve inicijative, prijedloge, sugestije i komentare izrečene u Javnoj raspravi ili u roku dostavljene u pisanoj elektroničkoj formi  razmotriti i uzeti u obzir prigodom izrade Prijedloga Zakona o zaštiti od buke.

PDF icon Nacrt Zakona o zaštiti od buke-hrv.pdf
Datoteka OBRAZAC-Nacrt Zakona o zaštiti od buke-hrv.docx
Datoteka Popis zainteresiranih institucija-hrv.docx

 

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu