Naslovnica SERVISNE INFORMACIJE Danas smo uživali u suncu, a evo kakvo nas vrijeme očekuje u...

Danas smo uživali u suncu, a evo kakvo nas vrijeme očekuje u novom tjednu

Podijeli objavu

U ponedjeljak, 6. ožujka 2023. očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana slaba kiša ili lokalni pljusak su najizgledniji na području Hercegovine, zapadnim i sjevernim područjima Bosne.

Slab do umjeren južni vjetar. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C.

U utorak, 7. ožujka 2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slab lokalni pljusak je moguć na području Hercegovine i jugozapadne Bosne, a u ranim jutarnjim satima i sjevernim područjima Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C.

U srijedu, 8. ožujka 2023. moguć je slab lokalni pljusak na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne. U drugom dijelu dana povremeno su mogući i jaki udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 15°C.

U četvrtak, 9. ožujk a2023., očekuje se oblačno vrijeme s kišom ili kratkotrajnim lokalnim pljuskom. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 17°C.

Podijeli objavu