Naslovnica GOSPODARSTVO IKEA na sat vremena od Brotnja!

  IKEA na sat vremena od Brotnja!

  Podijeli objavu

  Sredinom kolovoza pod Marjanom se, u prostoru svojevrsnog aneksa City Center One-a, otvara splitska Ikea!

  Pedantnim Šveđanima je za vjerovati jer, baš kao što su nam prije nekoliko mjeseci najavili dolazak u Split do kraja ljeta, danas smo dobili i konačnu potvrdu lokacije. Poslovni objekt zamišljen je kao “pick-up point”, mjesto na kojem će njihovi kupci moći preuzeti naručenu robu, a da ne plaćaju dostavu iz Zagreba, čime će se i cijena kupovine automatski sniziti, piše Slobodna Dalmacija.

  U novim kvadratima na prostoru gdje je danas parking, zamišljeno je da se ovo IKEA-ino skladište prostire na oko 1500 metara četvornih, dok bi se naknadno uredilo i 1000 kvadrata izložbenog prostora, gdje će se umjesto da moraju dolaziti u Rugvicu moći uživo “opipati” dio asortimana popularnog namještaja.

  – Ovim potezom tvrtka “IKEA Hrvatska” želi kupcima na obali približiti svoja rješenja i omogućiti im razgledavanje željenih proizvoda prije same kupovine. To je, ujedno, u skladu s našom globalnom strategijom kojom kupcima želimo omogućiti što ugodnije iskustvo kupnje preko više različitih kanala – kazao nam prilikom najave dolaska u Split Igor Štefanac, menadžer za odnose s javnošću tvrtke “IKEA Hrvatska”.

  Iako se u ovo predizborno vrijeme kandidati za gradonačelnika nabacuju idejom kako će upravo oni slavnu robnu kuću dovesti u Split, njeni vlasnici već ranije su najavili kako im je prije eventualnog širenja u Hrvatskoj prioritet otvoriti objekte u Ljubljani odnosno Beogradu.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu