Naslovnica DRUŠTVO Ekipa „Jedva se okupili“ pobjednik trećeg pub kviza

Ekipa „Jedva se okupili“ pobjednik trećeg pub kviza

Podijeli objavu

Ekipa „Jedva se okupili“ pobjednik je trećeg  pub kviza održanog na području općine Čitluk. Nakon dva kviza u Međugorju, kviz općeg znanja za koji su pitanja ovaj put sastavili Franjo Pavlović i Marko Vasilj održan je sinoć u čitlučkom caffe baru „SMS“.

Petnaest ekipa iz Čitluka, Međugorja, Mostara, Širokog Brijega i Ljubuškog prvo je odgovaralo na osamdeset pitanja u pismenom dijelu natjecanja, nakon čega je pet ekipa sa najviše osvojenih bodova nastavilo natjecanje u usmenom dijelu.

Najbolji rezultat u pismenom dijelu natjecanja ostvarila je ekipa „Inqvozitori“ (117 bodova), no u usmenom dijelu natjecanja zaostatak za Inqvizitorima nadoknadile su ekipe „Vlatka Otkos“ i „Jedva se okupili“. Obje ekipe u drugom dijelu natjecanja osvojile su po 65 bodova, 10 više od Inqvizitora, a do posljednjeg pitanja bilo je neizvjesno hoće li pobjedu i glavnu nagradu odnijeti „Vlatka Otkos“ – pobjednik prvog pub kviza ili ekipa „Jedva se okupili“. U konačnici, s pet bodova prednosti, pub kviz u caffe baru „SMS“ osvojila je ekipa „Jedva se okupili“ iz Ljubuškog kojoj je pripala glavna novčana nagrada, 70 % od uplaćenih kotizacija svih igrača.

Konačni poredak pet prvoplasiranih ekipa:
1. Jedva se okupili – 178 bodova
2. Vlatka Otkos – 173 boda
3. Inqvizitori – 172 boda
4. Helter Skelter – 161 bod
5. Mladi i mlađi – 145 bodova

Organizatori pub kviza sljedeći kviz iz općeg znanja planiraju organizirati u lipnju, a mjesto održavanja ponovno će biti Čitluk.