Naslovnica CRKVA VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

Podijeli objavu

U novoj emisiji ”Kerigma – Vjera i djela” koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke televizije, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezović povlači usporedbe između sadašnjeg izbora za vladare i onog kojeg Bog priređuje.

Tumači i je li bolest kazna za grijehe. U Mostaru je održano 69. redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH. Biskupi su nakon zasjedanja uputili priopćenje u kojem se osvrću na aktualnu društveno-političku situaciju u zemlji, a na konferenciji za novinare bilo je govora o zabrinutosti biskupa za opadanje broja katolika, a komentirali su i dolazak Papinog izaslanika u Međugorje. ”Moliti, raditi, rasti zajedno”, bilo je geslo ovogodišnje korizmene akcije Hrvatskog Caritasa ”Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BiH”. Središnje euharistijsko slavlje održano je u Mostaru, a pastirsku riječ uputio je varaždinski biskup i predsjednik Hrvarskog Caritasa mons. Josip Mrzljak.

”Početak” je naziv izložbe akademskog grafičara fra Tihomira Bazine. Autor zanimljivom tehnikom točkanja u 14 crteža prikazuje motive iz Isusove muke i života. Kako funkcionira spoj sakralnog i umjetničkog povjerili smo na otvaranju izložbe u Klubu Ogranka Matice Hrvatske Čitluk.

Emisiju ”Kerigma vjera i djela” možete također pratiti u programu Naše TV nedjeljom u 13 i ponedjeljkom u 14 i 15 sati, Laudato TV-a nedjeljom u 14 i 30 sati (repriza ponedjeljak u 10 i 30 sati), a u programu Vinkovačke televizije nedjeljom u 15 sati. Na našoj stranici emisiju pogledajte na slijedećem linku…

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu