Naslovnica GOSPODARSTVO Dva hotela iz Međugorja među 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru

  Dva hotela iz Međugorja među 10 najboljih prema ocjenama posjetitelja na TripAdvisoru

  Podijeli objavu

  Prema jednoj od najpopularnijih turističkih web stranica na svijetu TripAdvisoru, čak dva hotela iz Međugorja prema ocjenama posjetitelja nalaze se među 10 najboljih u BiH.

  Naime, Tripadvisor nudi savjete o smještaju, prijevozu, izlascima, hrani, znamenitostima itd, na lokacijama širom svijeta, te preko koje se obavljaju rezervacije hotela a kasnije i njihovo ocjenjivanje i rangiranje.

  Tako se prvi na listi u BiH nalazi  Hotel Colors Inn koji je dobio najviše ocjena „odličan“ i „vrlo dobar“, piše poslovni portal BiznisInfo .

  Na stranici se navodi da je ovaj hotel dobio 173 recenzije posjetitelja iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Rusije, Malezije itd.

  Posjetitelji uglavnom navode odličnu lokaciju hotela, brzu uslugu, čiste i prostrane sobe, ljubazno osoblje, „razumnu cijenu“ itd.

  Slijede mostarski hotel Mepas koji je ocijenjen ne samo kao komforno i ugodno, već i vrlo romantično mjesto sa divnim pogledom, potom slijede Hotel VIP u Sarajevu, Eden Villa u Mostaru, Medjugorje Hotel & Spa i Herceg Etno selo Međugorje.

  Dalje po ocjenama posjetilaca slijede sarajevski hoteli Bristol i Central, te Isa Begov Hamam i Garni Hotel Konak, također u Sarajevu.

  Ovaj rezultat za neke bi mogao biti pomalo iznenađujući jer na vrhu liste nema nekih od najpoznatijih hotela u BiH.

  Treba reći da su recenzije na ovakvim stranicama vrlo relevantne jer ih mogu dati samo oni koji su zaista odsjedali u hotelu.

  Stoga mnogi turisti više gledaju na recenzije drugih posjetitelja nego na ono što hoteli sami kažu o sebi.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu