Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Ovo pivo iz BiH osvaja nagrade u Europi, jeste li imali prigodu...

  Ovo pivo iz BiH osvaja nagrade u Europi, jeste li imali prigodu kušati ga?

  Podijeli objavu

  Sarajevska pivara ponosno je osvojila još jednu prestižnu nagradu na međunarodnom natjecanju u Njemačkoj. U konkurenciji od ukupno 180 pivovara iz 18 država širom svijeta, s impresivnih 880 različitih vrsta piva, Sarajevska pivara istaknula se svojim visokokvalitetnim proizvodom.

  U trodnevnoj degustaciji 50 članova žirija ocijenilo je Sarajevsko svijetlo pivo s Finest Beer Scoreom od 91 poena. Na kraju žiri se složio: “Koncept iza ove degustacije je zaista jedinstven – to nije čisto natjecanje, već pravi test kvaliteta”.

  “Ova nova nagrada još jednom potvrđuje izvanrednost i stručnost Sarajevske pivare u proizvodnji vrhunskog piva. Naš tim stručnjaka i majstora neprestano radi na inovacijama i perfekcioniranju svakog aspekta proizvodnog procesa, čime osiguravamo vrhunsku kvaliteti i zadovoljstvo svakog pivoljupca.

  Ova nagrada samo je još jedan dokaz da je Sarajevska pivara sinonim za izvrsnost i neprikosnoveno kvalitetno pivo.

  Naša posvećenost i strast prema pivarstvu omogućuju im da se istaknemo u svjetskoj industriji piva i da donosemo radost i zadovoljstvo svima koji uživaju u našim proizvodima.

  Nastavit ćemo s ponosom predstavljati Sarajevsku pivaru kao jedan od lidera u industriji piva i raditi na stvaranju novih, inovativnih i kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti ukuse pivoljubaca širom svijeta.” – kažu iz Sarajevske pivare.

  Podijeli objavu