Naslovnica CRKVA Pitam roditelje koji svoju djecu oblače u vragove ili vještice – Znaju...

Pitam roditelje koji svoju djecu oblače u vragove ili vještice – Znaju li što rade?

Podijeli objavu

Don Ivan Terze, župnik na splitskoj Visokoj na svom je Facebooku objavio status u kojem vjernike upozorava na noć uoči blagdana Svih svetih koji se širom svijeta obilježava kao Noć vještica.

NOĆ VJEŠTICA ĆE BITI RUŽNA!

Počinjem se duhovno pripremati za večer uoči Svih svetih. Kao i svake godine, te večeri zna bit ružno. Mnoge duhovno osjetljive osobe izudarat će demoni. Jedne godine, odlučili smo moliti za jednu duhovno ugroženu osobu cijelu noć, pokušavajući je zaštititi od demonskih napada koje je redovno trpjela. Nije išlo. Svejedno je dobila udarce. Nekoliko drugih osjetljivih osoba i ove godine doživjet će pojačano demonsko uznemiravanje. Mnogi koji su opsjednuti ili ozbiljno potlačeni patit će intenzivnije tijekom noći. Sami svećenici te noći obično su bombardirani demonskim napastima i unutarnjom borbom.

Postoje razdoblja tijekom godine kada je demonsko uznemiravanje jače nego inače, a Noć vještica je na vrhu liste. To je demonsko iskrivljavanje velikog blagdana Svih svetih, sljedećeg dana. Štoviše, pridružit će se te večeri Sotoni i ljudske sluge koje će bacati kletve, uroke i svakakva zla.

Pitam se za roditelje koji svoju djecu oblače u vragove ili vještice. Znaju li što rade?

Mi ćemo tu večer provesti u euharistijskom klanjanju. Dočekat ćemo blagdan Svih Svetih. Tada ćemo biti okruženi mirijadama svetih ljudi koji se slave na ovaj dan. Sjaj Božanske svjetlosti koji sja kroz njih rastjerat će tamu. I opet će zavladati mir.

Podijeli objavu