Naslovnica Najave U tijeku prijave za hodočašće u Poljsku koje će se održati od...

U tijeku prijave za hodočašće u Poljsku koje će se održati od 4. do 9. prosinca 2023.

Podijeli objavu

Putnička agencija Global Travel – Medjugorje organizira ”Hodočašće u Poljsku” u periodu 04. – 09.12.2023. Pozvani su svi koji žele hodočastiti u zemlju svetog oca Ivana Pavla II.

Program hodočašća:

04/12/23. Polazak iz Međugorja u ranim jutarnjim satima, vožnja autobusom uz kraća zadržavanja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Češku i Poljsku. Dolazak u Czestochowu u večernjim satima, večera u hotelu/spavanje.

05/12/23. Czestochowa – Posjeta najvećem i najpoznatijem marijanskom svetištu u Poljskoj sa prekrasnom katedralom i ikonom Gospe Chestohowske – Čarne Madone (Crne Gospe), kraljice Poljaka.  Misa u 10:00 sati. Polazak u 13:00 za Auschwitz, najveći nacistički logor smrti koji je pretvoren u memorijalni muzej i spomenik svim žrtvama nacizma iz II. svjetskog rata. Obilazak sa lokalnim vodičem. Dolazak u Krakow oko 19:00, večera/spavanje.

06/12/23. Krakow – Sa lokalnim vodičem obilazak jednog od najstarijih i najvažnijih poljskih gradova, neko vrijeme glavni grad Poljske, a poznat još i kao grad poljskih kraljeva. Obilazak Centralnog trga sa svim znamenitostima u starom dijelu grada. U 13:00 posjeta Svetištu Božanskog milosrđa, molitva krunice u crkvi Božanskog milosrđa, misa. U 16:30 posjeta centru Ivan Pavao II. Oko 19:00 dolazak u hotel, večera/spavanje.

07/12/23. Poslije doručka odlazak u Wadowice, rodno mjesto Ivana Pavla II. Posjeta muzeju i misa u Bazilici Prikazanja Blažene Djevice Marije sa relikvijama Svetog oca Ivana Pavla II. U 13:00 polazak za Wieliczku, rudnik soli, sa lokalnim vodičem obilazak rudarskih hodnika sa kapelicom, oltarom, skulpturama i slanim jezerom te crkve sv. Kinge, najveće podzemne crkve na svijetu, smještene na dubini od 110 metara u čijoj se pozadini nalazi i kip pape Ivana Pavla II. koji je u svojim mlađim danima radio kao rudar. Oko 19:00 povratak u Krakow, večera/spavanje.

08/12/23. Poslije doručka polazak za Zagreb uz kraća odmaranja na putu, dolazak u Zagreb u kasnim popodnevnim satima, smještaj/večera/spavanje. Fakultativni odlazak na Advent u Zagrebu.

09/12/23. Doručak u hotelu i slobodno vrijeme, polazak iz Zagreba oko 14:00, dolazak u Međugorje uz kraća zadržavanja oko 22:00.

Cijena aranžmana 550,00 € (doplata za jednokrevetnu sobu 150,00 €)

Aranžman uključuje:
-5 noćenja u hotelima 3/4 * na bazi polupansiona
-Prijevoz autobusom visoke turističke klase
-Lokalni vodiči za Czestochowu, Krakow, Auschwitz, Wadowice, Wieliczku
-Ulaznice za Krakow, Auschwitz, Wadowice, Wieliczku
-Putno zdravstveno osiguranje
-Pratnja organizatora putovanja

Podijeli objavu