Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Sergej Ćetković: Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva!

  Sergej Ćetković: Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva!

  Podijeli objavu
  Foto: Sergej Ćetković facebook

  Još nas malo vremena dijeli od velikog koncerta pjevačke zvijezde Sergeja Ćetkovića u Ljubuškom, gdje će ovaj majstor balada 30.10. u Gradskoj sportskoj dvorani ponovno zapjevati svojim fanovima u Hercegovini.

  „Ljubav između mene i Hercegovine je neraskidiva!“ poručio je Sergej uoči koncerta i naglasio kako obožava pjevati u Hercegovini.

  Popularni pjevač je najavio da u Ljubuškom priprema jedinstven koncert u kojem će uživati sve generacije publike. Balade, ali i brže pjesme naći će se na repertoaru koji priprema za ovaj veliki  koncert, a ispričao nam je kako je zbog jedne neugodne životne situacije napisao pjesmu „Pusti probleme“.

  „Pjesma priča o situaciji u kojoj smo se našli prilikom kupovine jednog stana. Znači, sve je bilo dogovoreno, podigao kredit, angažirao ljude da srede stan i čovjek nas par dana prije zaključenja ugovora jednostavno prevari! Prodao je drugome stan, bez da nam to kaže i što reći – ispadneš magarac. I Kristina taman dolazi s mora i kaže mi: Nemoj više balade, hajde napiši nešto normalno, nešto veselo! A ja joj kažem: Što da pišem u ovoj situaciji? Pusti probleme … Sve dileme…“, ispričao nam je iskreno Sergej.

  Pjesma je ubrzo postala jedan on njegovih najvećih hitova, a uz „Pusti probleme“, Sergej će u ovoj posebnoj koncertnoj noći u Ljubuškom zapjevati i sve svoje najveće hitove: „Daj šta daš“, „Ne odlaziš“, „Korov“, „Dva minuta“, „Kofer“, „Ljubav“, „Ne živim ja“, „Oči nikad ne stare“, „Pogledi u tami“ i mnoge druge bezvremenske pjesme od kojih su mnoge već postale i evergreeni.Hercegovačka će ih publika sve moći zapjevati u glas zajedno sa svojim omiljenim pjevačem 30.10. na koncertu u Ljubuškom.

  Izvanredan pjevač, karizmatičan i emotivan glazbenik i kantautor…Štoreći o Sergeju Ćetkoviću osim da su ljubav, zahvalnost i iskrena emocija njegov zaštitni znak. A Sergej uvijek naglašava da mu je najveća podrška u životu i karijeri upravo supruga Kristina, s kojom će uskoro proslaviti 25. godišnjicu braka. Sergej je brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim arenama u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Puli već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih i najtraženijih izvođača našeg podneblja. Njegovi brojni hitovi dodatna su potvrda zašto ovaj glazbeni umjetnik ima blistavu karijeru koja traje već gotovo 25 godina.

  Za veliki koncert Sergeja Ćetkovića u Ljubuškom već se sada traži ulaznica višepa organizatori pozivaju sve fanove  da svoje ulaznice nabave što prije!

  Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti online na platformama Entrio.ba i Adriaticket, a također i na sljedećim prodajnim mjestima širom Hercegovine:

  Posušje: Supermarket Divna (caffe bar u sklopu supermarketa)
  Grude: Benzinska crpka Grafotisak
  Široki Brijeg: Caffe bar Azur
  Čapljina: Pizzeria Calipso
  Ljubuški: Platform 9¾ & Caffe bar Sirius
  Međugorje: Caffe bar Gringo
  Mostar: Kariola Klub

   

   

  Podijeli objavu