Naslovnica POLITIKA NJ.E. Julian Reilly posjetio općinu Čitluk

NJ.E. Julian Reilly posjetio općinu Čitluk

Podijeli objavu

NJ.E. Julian Reilly, veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH, sa suradnicama jučer je posjetio općinu Čitluk.

Tijekom posjeta NJ.E. Reilly, Ediba Kapić, šefica Ureda veleposlanika i Alma Kadunić, šefica Odjela za trgovinu i investicije veleposlanstva Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH, susreli su se s Marinom Radišićem, načelnikom općine Čitluk.

Sastanak je održan u Dvorani za sastanke Općine Čitluk, a na početku sastanka načelnik Radišić izrazio je zadovoljstvo zbog posjeta predstavnika britanskog veleposlanstva. Također, načelnik Radišić na sastanku je predstavio glavne potencijale općine Čitluk i goste upoznao sa najvažnijim podacima i znamenitostima broćanskog kraja, stavivši poseban naglasak na ekonomsku razvijenost, infrastrukturne projekte, veliki broj hodočasnika i turista koji posjećuju općinu Čitluk, te na činjenicu kako je Brotnjo najveće vinogorje u BiH.

Veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH, NJ.E. Julian Reilly na sastanku je, između ostalog, iskazao zanimanje za mogućnost povećanja broja hodočasnika, kao i za povećanje ulaganja investitora iz Velike Britanije.

Ovaj sastanak njegovi sudionici ocijenili su pozitivno zbog međusobnog upoznavanja, pozitivne atmosfere i započetih razgovora o mogućnostima suradnje na jako značajnim temama.

Citluk.ba

Podijeli objavu