Naslovnica SERVISNE INFORMACIJE Bit će još vremena za kupanje!

Bit će još vremena za kupanje!

Podijeli objavu

Od danas se očekuje postupna stabilizacija vremena, a od utorka nastupa takozvano bablje ljeto te se očekuje pretežno sunčano vrijeme uz jutarnje magle u unutrašnjosti

Jadran će kroz sljedeći tjedan dočekati sunčano vrijeme uz slabljenje bure. Jutarnje temperature će iznositi oko 20 stupnjeva, a najviše dnevne oko 26°C, dok se temperatura mora očekuje od 23 do 25°C – piše 24sata.

Danas se očekuje vjetrovito, oblačno i tmurno vrijeme s povremenom kišom, dok su na južnom Jadranu još mogući grmljavinski pljuskovi, a na srednjem i sjevernom promjenjivo oblačno s kratkim sunčanim razdobljima uz jaku i olujnu buru. Očekuju se temperature od 13 do 18°C u unutrašnjosti, na Jadranu i dalmatinskoj Zagori od 20 do 25C, a u planinama oko 10 C.

Od utorka stiže postupna stabilizacija vremena tako da će na Jadranu biti pretežno sunčano uz jaku i olujnu buru, dok se u unutrašnjosti očekuje promjenjivo oblačno, prijepodne s kišom, a poslijepodne postupan prestanak oborina i razvedravanje, i to u sjevernim krajevima unutrašnjosti. Kiša će se zadržati će u Gorskom Kotaru, dok će jutarnje temperature iznositi od 10 do 15°C, u gorju oko 5, na Jadranu od 15 do 18. Najviše dnevne u unutrašnjosti do 24 a na Jadranu do 26°C.

Od utorka nastupa bablje ljeto tako da će ovaj tjedan vrijeme biti pretežno sunčano uz jutarnje magle u unutrašnjosti.

 

Podijeli objavu