Naslovnica Obavijesti Superznalac – otvoreni upisi za školsku godinu 23./24.

Superznalac – otvoreni upisi za školsku godinu 23./24.

Podijeli objavu

Superznalac je škola matematičko – logičkih vještina za svu djecu koja žele učiti na kreativan, zabavan i zanimljiv način.

To je škola u kojoj djeca razvijaju različite kognitivne sposobnosti – pamćenje, koncentraciju, logičko i analitičko mišljenje, vizualizaciju, kreativnost i maštu, koje im ostaju kao trajne vještine.

Superznalci uz navedene vještine savladavaju vještinu brzog računanja i rješavanja problema kroz tri programa: Mali znalac – brojevi kroz igru, Superznalac i IT znalac.

Superznalac je škola koja provodi edukacijsko – razvojne programe za djecu od 4 do 14 godina

Program Mali znalac (4-6 god) Numicon je didaktičko- matematički sustav kojim se razvijaju rane matematičke sposobnosti kod djece.

Učenje se odvija pomoću Numicon oblika,a djeca usvajaju pojam broja, odnose među brojevima, brojevne sustave, računske operacije te različite matematičke obrasce.

Brzo računanje jasan je pokazatelj da su naši polaznici unaprijedili sposobnosti kao što su jasna vizualizacija, pamćenje, logičko zaključivanje, fokus, koncentracija.

Program Superznalac – Mentalna aritmetika

Namjenjen je djeci od 6-12. godine, jer je to period života u kojemu se ljudski mozak najdinamičnije razvija.

Razvoj ovih sposobnosti najvažniji je cilj mentalne artimetike, jer dijete razvija trajne vještine koje su mu u životu neophodne. Znanstvena istraživanja dokazala su da mentalno računanje predstavlja najbolji trening za mozak.

Gradivo uključuje rad na abakusu, slaganje Rubikove kocke, brzo logičko rješavanje sudoku križaljki, kao i zanimljivo kalendarsko računanje ( djeca savladavaju vještinu da na osnovu bilo kojeg datuma izračunaju njemu pripadajući dan u tjednu).

U tijeku su prijave za BESPLATNI promo sat!

Broj prijava je oganičen!

Prijave i sve ostale informacije možete dobiti na broj 063 090 100, ili na naše stranice na Facebooku i Instagramu.

Podijeli objavu