Naslovnica GOSPODARSTVO Letovi na liniji Mostar – Zagreb i u zimskom razdoblju

Letovi na liniji Mostar – Zagreb i u zimskom razdoblju

Podijeli objavu

Zračna luka Mostar ostvaruje kontinuirani rast – U razdoblju između 03.05 i 20.8. putovalo je preko 10. 000 putnika – napisao je na facebook stranici Mario Kordić, gradonačelnik Mostara.

“Od početka mandata revitalizacija Zračne luke Mostar jedan jesi strateških ciljeva. Kako smo prezentirali javnosti jedan od ciljeva je bio osiguranje redovite linije s jednim od velikih gradova uz stalan rad na unaprijeđenju infrastrukture. Dokaz o tome da smo u ovoj godini ostvarili značajan napredak je i brojka od 10 tisuća putnika u kratkom razdoblju.

Svjesni kako Mostar ima perspektivu od višestrukog povećanja odlučili smo osigurati nastavak redovite zračne linije tri puta tjedno prema Zagrebu i u zimskom razdoblju.

PrevaŽno je zadržati kontinuitet tijekom cijele godine, a ohrabruje i stajalište Croatia Airlinesa kako je za njih ova linija perspektivna obzirom da se vidi značajno povećanje broja putnika u odnosu na raniji aranžman prije nekoliko godina.

Zračna luka kontinuirano raste, uz redovitu liniju preko Zagreba sa ostatkom Europe i ugovorene charter letove. Ovakvim pozitivnim pristupom sigurni samo u nove iskorake i povećanje broja putnika” – napisao je Kordić.

Podijeli objavu