Naslovnica POLITIKA Ministar unutarnjih poslova FBiH odgovorio SDA-ovom Kapidžiću: Uredno dobijem fiskalni račun u...

Ministar unutarnjih poslova FBiH odgovorio SDA-ovom Kapidžiću: Uredno dobijem fiskalni račun u Čitluku i Širokom Brijegu

Podijeli objavu

„Notorna pojava na političkoj sceni“, „samozvani intelektualac“, „čovjek kojeg ne podržava ni SDA“, „nepismeni bot“, „alkoholičar“ i „kockar“ – samo su neki od odgovora koje sam dobio od prijatelja iz SDA na pitanje: „Tko je Faruk Kapidžić“?

Na isto pitanje suradnici su mi odgovorili da je riječ o političaru koji je ostao upamćen kao jedan od najgorih ministara u Vladi Županije Sarajevo, kao čovjek koji godinama opstruira izgradnju u ŽupanijiSarajevu i kao ministar kojeg će javnost pamtiti po bahatom obraćanju medijima iz udobnog sjedišta skupocijenog automobila.

Takva pojava – Faruk Kapidžić – dala je sebi za pravo da Vladi Federacije BiH i meni imputira navodno neizdavanje fiskalnih računa i neevidentiranje prometa u Čitluku i Širokom Brijegu.

Kapidžiću, ja račune uredno dobijem i u Sarajevu i u Čitluku i u Mostaru i u Širokom Brijegu, a možda ih dobijaš i ti samo toga u datom trenutku nisi svjestan. Naredni put promijeni narudžbu, pokušaj naručiti vodu ili sok, pa će ti se možda „razbistriti“ i ukazati fiskalni račun. Ako se ne ukaže, nemoj zvati Nermina Nikšića ili mene. Zovi Šerifa Isovića – nadležnog direktora Porezne uprave Federacije BiH. Moram te podsjetit, jer velike su vjerojatnoće da si sklon čestom gubitku pamćenja, to je čovjek koji od 2015. godine, kao prijedlog SDA, rukovodi Poreznom upravom Federacije BiH.

Vaših priča o „montiranju“ siti smo svi. Ako ovako nastavite na kraju će biti da su i tebi montirali slot. Samo je, složit ćeš se, čudno što su i u tvom korištenju slota i u kaznenom postupku koji se vodio protiv Fadila Novalića glavni očevici ljudi iz SDA.

Imajući obzira prema tvom stanju, zaista ne želim dalje diskutirati s tobom. Iskreno se nadam da ćeš se izboriti s unutarnjim nemirima i da ćeš jednog dana postati osoba prihvatljiva okolini.

Na kraju, moram pitati tko je sljedeća osoba iz SDA zadužena da me napadne?

Visoko.ba

Podijeli objavu