Naslovnica SPORT Međugorje, Biletići, Gornji Ograđenici i Donji Hamzići polufinalisti MNL MZ općine Čitluk

Međugorje, Biletići, Gornji Ograđenici i Donji Hamzići polufinalisti MNL MZ općine Čitluk

Podijeli objavu

Na terenu sportskog centra Jakerovac u Krehin Gracu sinoć su odigrane četvrtfinalne utakmice MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023.

Pred velikim brojem gledatelja odigrane su četiri uzbudljive utakmice u kojima su polufinale izborile momčadi Međugorja, Biletića, Gornjih Ograđenika i Donjih Hamzića.

Međugorje se plasiralo u polufinale pobijedivši Donji Veliki Ograđenik 3:1. Na strani trofejne momčadi u ogledu s Donjim Velikim Ograđenikom bilo je iskustvo te je Međugorje, bez Josipa Sesara u sastavu, slavilo pobjedu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici večeri.

Druga četvrtfinalna utakmica bila je posebno neizvjesna, a odluka o pobjedniku utakmice između Gornjih Hamzića i Biletića pala je nakon šesteraca. Pogocima Gojka Koraća Gornji Hamzići imali su prednost 2:0, a Biletići su se u utakmicu vratili pogocima Roberta Bevande i nakon boljeg izvođenja šesteraca plasirali se u polufinale.

U polufinale ovogodišnje lige plasirao se i branitelj naslova prvaka, momčad Gornjih Ograđenika koja je sinoć svladala Gradniće 5:1, uz tri pogotka Franje Sušac.

Hat-trick u pobjedu svoje momčadi ugradio je i Darko Ivanković, a Donji Hamzići plasman u polufinale izborili su u utakmici protiv Dobrog Sela. Obje momčadi odigrale su jako dobru utakmicu, na kraju koje su Donji Hamzić slavili plasman u polufinale.

Polufinale „MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023“ odigrat će se u srijedu, 9. kolovoza na terenu SC Jakerovac u Krehin Gracu. U 21 sat odigrat će se utakmica Biletići – Međugorje, a sat kasnije Donji Hamzići – Gornji Ograđenici.

Četvrtfinale MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023

Međugorje – Donji Veliki Ograđenik 3:1 (1:0)
(Marko Vlaho, Ante Čilić, Matej Milićević (ag) / Matej Milićević).

Gornji Hamzići – Biletići 3:6 (2:2, 0:0)
(Gojko Korać 2 / Roberto Bevanda 2). Šesterci: (Dario Korać, / Igor Brkić, Robert Karačić, Jure Bevanda, Roberto Bevanda).

Gornji Ograđenici – Gradnići 5:1 (3:0)
(Franjo Sušac 3, Ante Pehar 2, /Jure Zubac).

Donji Hamzići – Dobro Selo 6:4 (2:2)
(Darko Ivanković 3, Ante Radišić 2, Robert Ševo / Filip Miletić 2, Josip Pehar, Marijan Raspudić).

Citluk.ba

 

Podijeli objavu