Naslovnica SPORT Četvrtfinale MNL MZ općine Čitluk odigrat će se 2. kolovoza

Četvrtfinale MNL MZ općine Čitluk odigrat će se 2. kolovoza

Podijeli objavu

Sinoć su na terenu SRC Jakerovac u Krehin Gracu odigrane četiri utakmice osmine finala u kojima su plasman u četvrtfinale izborili Donji Veliki Ograđenik, Biletići, Gradnići i Dobro Selo. Ove četiri momčadi plasirale su se o četvrtfinale, u koje su se kao pobjednici skupina plasirali Donji Hamzići, Gornji Ograđenici, Gornji Hamzići i Međugorje.

Osmina finala 20. MNL MZ općine Čitluk započela je utakmicom između Donjog Velikog Ograđenika i Donje Blatnice. Donji Veliki Ograđenik lako je sa 5:2 svladao svog protivnika, i to povevši 5:0, nakon čega je Donja Blatnica u završnici ublažila poraz.

Uvjerljivu pobjedu u sinoćnjoj utakmici slavili su i Gradnići, koji su rezultatom 5:1 iz daljnjeg natjecanja izbacili Potpolje. Gradnići su u prvom poluvremenu poveli 3:0, što je Potpolje natjeralo da pokuša nadoknaditi zaostatak igrom bez klasičnog vratara, ali otvorenije igra Potpolju nije donijela željeni rezultat.

Utakmice osmine finala između Blizanaca i Biletića te Dragićine i Dobrog Sela bile su rezultatski neizvjesne do samog kraja, no sve utakmice bile su atraktivne te su mnogobrojni posjetitelji mogli uživati.

Biletići su bolje započeli utakmicu protiv Blizanaca te su prvo poluvrijeme riješili u svoju korist 2:0. Dobru igru Biletići su ponovili i u nastavku, a Blizanci su predvođeni Josipom Gakićem, koji je postigao hat-trick, utakmicu učinili zanimljivom do samog kraja.

Ipak, najuzbudljivija utakmica bio je ogled između Dragićine i Dobrog Sela, koji je otišao na stranu Dobrog Sela nakon boljeg izvođenja šesteraca. Četrdeset minuta utakmice završilo je 2:2, nakon čega su igrači Dobrog Sela pokazali više preciznosti i smirenosti te se plasirali u četvrtfinale.

Četvrtfinale “MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023” odigrat će se u srijedu, 2. kolovoza u Krehin Gracu, a na rasporedu su sljedeće utakmice:

-20 sati, Međugorje – Donji Veliki Ograđenik;
-21 sat, Gornji Hamzići – Biletići;
-22 sata, Gornji Ograđenici – Gradnići;
-23 sata, Donji Hamzići – Dobro Selo.

Osmina finala MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023

Donji Veliki Ograđenik – Donja Blatnica 5:2 (3:0)
(Petar Milićević 2, Matej Milićević 2, Josip Šarac /Tomislav Sušac, Marin Galić).

Blizanci – Biletići 3:4 (0:2)
(Josip Gakić 3 / Danijel Karačić 2, Tomislav Prusina, Robert Karačić).

Gradnići – Potpolje 5:1 (3:0)
(Ivan Pehar 2, Tomislav Dodig, Drago Milićević, Nikola Pehar, / Drago Milićević).

Dragićina – Dobro Selo 5:6 (2:2, 1:1)
(Ivan Stojić, Darko Stojić /Josip Pehar 2). Šesterci: Darko Stojić, Zvonimir Barbarić, Jozo Barbarić /Marijan Raspudić, Filip Miletić, Josip Pehar, Josip Miloš).

Citluk.ba

 

Podijeli objavu