Naslovnica CRKVA Na Gradini proslavljen blagdan sv. Ilije

Na Gradini proslavljen blagdan sv. Ilije

Podijeli objavu

Jučer je na vidikovcu Gradina u Donjem Malom Ograđeniku proslavljen blagdan sv. Ilije. 43. proslava blagdana sv. Ilije započela je misnim slavljem, koje je kod zavjetnog zvonika predvodio fra Velimir Bagavac, župnik župe sv. Stjepana Prvomučenike – Čerin, a nakon misnog slavalja, na obližnjem sportskom igralištu održan je kulturno-zabavni program karakterističan za proslavu na Gradini.

Uz mještane i župljane župe Čerin proslavi su nazočili i njihovi brojni prijatelji i uzvanici. Organizacijski odbor proslave za sve njih priredio je kulturno-zabavni program u kojem su nastupili HKUD Brotnjo Čitluk, Ženska vokalna skupina HKUD-a Didak Gradnići i popularni pjevač Valentino.

Prije samog početka zabavnog programa nazočnima se s prigodnim riječima obratio Borislav Šimović, predsjednik Organizacijskog odbora, dok je fra Velimir Bagavac zazvao Božji blagoslov na sve sudionike proslave.

Tijekom proslave mještani Donjeg Malog Ograđenika i njihovi gosti uživali su u ugodnom druženju i opuštenoj atmosferi uz pjesmu i ples.

Program proslave vodila je Gabrijela Dugandžić, a najsretniji sudionici proslave doma su otišli s vrijednim nagradama osvojenim na tomboli.

Citluk.ba

Podijeli objavu