Naslovnica DRUŠTVO Spomen na pokojnu dobročiniteljicu s. Muriel Geisler

Spomen na pokojnu dobročiniteljicu s. Muriel Geisler

Podijeli objavu

U kapelici Edukacijsko-rehabilitacijskog centra „Sv. Josip Radnik“ u Potpolju jučer je slavljena misa zadušnica za pokojnu časnu sestru Muriel Geisler.

Zadušnicu za pokojnu dobročiniteljicu predslavio je fra Goran Azinović u suslavlju s fra Mirom Šegom, a članovi Udruge Susret, djelatnici edukacijsko-rehabilitacijskog centra, suradnici i prijatelji pokojne Muriel svojim su molitvama zahvalili za život i djela milosrđa pokojne dobročiniteljice koja je u Hercegovini djelovala od 1992. godine.

Hercegovačkom puku s. Muriel je sa svojim suradnicima pomagala u najtežim trenucima te je, uz mnogobrojna ostala dobročinstva, ostala upamćena po pokretanju izgradnje edukacijsko-rehabilitacijskog centra „Sv. Josip Radnik“, koji je izgrađen kako bi pomogao djeci i mladima s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.

Nažalost, s. Muriel Geisler preminula je 21. srpnja 2020. godine i nije doživjela otvaranje edukacijsko-rehabilitacijskog centra „Sv. Josip Radnik“, no svojim je djelovanjem ostavila neizbrisiv trag.

Obilježavanju treće obljetnice smrti s. Muriel Geisler ispred Općine Čitluk, kojoj je Humanitarna udruga sv. Josip Radnik iz Chicaga donirala objekt nakon izgradnje uz obvezu trajnog zadržavanja namjene, nazočili su Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk i Ivo Bevanda, tajnik Općinskog vijeća Čitluk.

Moleći za pokoj duše s. Muriel Geisler nazočni na misi zadušnici zahvalili su pokojnoj s. Muriel za sve što je učinila, ali su u isto vrijeme molili i da pokojna s Neba uvijek prati i bdije nad svom djecom koja dolaze u Edukacijsko-rehabilitacijski centar „Sv. Josip Radnik“.

Citluk.ba

Podijeli objavu