Naslovnica KULTURA Novi uspjeh prvog broćanskog kratkometražnog animiranog filma NADA

Novi uspjeh prvog broćanskog kratkometražnog animiranog filma NADA

Podijeli objavu

Na Travel Fest Albania 2023, koji se održao u gradu Tirani od 3. do 7. srpnja 2023., u maratonskom pregledu filmova u konkurenciji 115 filmova; kratkometražni animirani film Nada HKUD Didak između 28 nagrađenih filmova osvojio je nagradu pod nazivom – Časni spomen Travel Fest Albania 2023., dok je titulu za najbolji film festivala odnio dokumentarni film: Potraga za tišinom | Redatelj Julien Guéraud iz Francuske.

„Travel Fest Albania je imao privilegiju primiti brojne izvanredne filmove ove godine, od kojih svaki prikazuje ljepotu i bit različitih priča i destinacija iz različitih perspektiva. Željeli bismo izraziti našu zahvalnost svim filmašima koji su podijelili svoju strast prema putovanjima, prirodi, okolišu i odredištima kroz svoje filmove, predanost i talent koji nas i dalje sve inspiriraju“ – riječi su direktora festivala Pandelia Çeçoa istaknute na službenoj stranici festivala.

Čestitamo još jednom društvu HKUD Didak kao i samim autorima na izvanrednom uspjehu ovog animiranog filma, koji niže inozemne uspjehe.

Citluk.ba

Podijeli objavu