Naslovnica ZANIMLJIVOSTI FOTO/VIDEO Jozo Vučić pred nekoliko tisuća posjetitelja održao koncert na Kočerinu

  FOTO/VIDEO Jozo Vučić pred nekoliko tisuća posjetitelja održao koncert na Kočerinu

  Podijeli objavu

  Jedan od najpopularnijih pjevača u Hercegovini Jozo Vučić održao je koncert na Kočerinu pred nekoliko tisuća posjetitelja.

  Koncert je započeo nakon finala 45. Petrovdanskog malonogometnog turnira u kome je slavila momčad Restoran Mateo/Karliko/Volarević/Villa Bili svladavši Basement club 3:2 – piše Borak.info.

  Posjetitelji su na Kočerinu mogli uživati u pjesmama: Crna žena, Ivana, Sokolica, Ja i moj kolega, Kad se oči sretnu, Hercegova zemlja, Rastanak, Kuda ja da krenem, ‘Ko mi uze mladost moju…“

  Kada čujete riječi pjesme „Zvona zvone s naše katedrale…“ odmah ćete zapjevati barem u mislima s popularnim pjevačem Jozom Vučićem.

  To je pjevač izvrsnog glasa, dobrih pjesama i velikog srca. Zaljubljenik je u sport, posebno nogomet. Uz glazbu i sport Jozo je veliki zaljubljenik i u prirodu.

  Jozo Vučić rođen je i živi u Blatnici kod Čitluka, a za sebe kaže da je običan čovjek iz naroda, voli sve što vole obični ljudi.

  Ljubav prema glazbi kod Joze javila se još u srednjoškolskim danima.

  Do sada je izdao šest samostalnih albuma, ali u zadnje vrijeme uglavnom je izdavao singlove popraćene spotovima.

  Album “Kuda ja da krenem“, na kojem je i pjesma , “Zvone zvona“ se definitivno izdvaja, jer je to pjesma koja je osobna karta Joze Vučića.

  Njegove pjesme su domoljubne i ljubavne, ali dosta njih govori i o Hercegovini.

  Pored pjesme “Zvone zvona”, koja je objavljena 1998. godine i koja je odredila njegov glazbeni pravac, kaže da su mu drage i pjesme: “Ja i moj kolega”, “Kuda ja da krenem”, “Crna žena”, “Hercegova zemlja”, “Ko mi uze mladost moju”, “Rastanak”, te “Svoje volim al poštujem tuđe”, koja je izašla prije desetak dana.

  Borak.info

  Podijeli objavu