Naslovnica POLITIKA HDZ poslao upozorenje organizacijama u kojima se ne budu odvijali izborni procesi...

HDZ poslao upozorenje organizacijama u kojima se ne budu odvijali izborni procesi sukladno Odlukama i Naputku

Podijeli objavu

.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH istaknuto je zadovoljstvo što je većina Općinskih i Gradskih organizacija HDZ-a BiH završilo svoje izborne aktivnosti sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora. Također, na sjednici su komentirana izvješća organizacija sa terena, a po završetku procesa, uradit će se cjelovita analiza unutarstranačkog izbornog procesa kako bi Predsjedništvo i Središnja tijela stranke izvješća usvojila.

Predsjedništvo HDZ-a BiH još jednom je istaknulo kako svi odbori moraju završiti svoje izborne skupštine u zadanim rokovima, poštujući Odluke i Naputak Predsjedništva HDZ-a BiH.
Na održanoj sjednici, Predsjedništvo je ovlastilo Predsjednika i članove Predsjedništva da se uključe u one sredine gdje to bude potrebno.

Sve one organizacije HDZ-a BiH u kojima se ne budu odvijali izborni procesi sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora, Predsjedništvo će pravovremeno donijeti Odluke, te izravno informirati organizacije na koje se Odluke odnose – priopćeno je.

Podijeli objavu