Naslovnica DRUŠTVO Blatničke note dobrote: Poznati izvođači na ovogodišnjem humanitarnom koncertu

Blatničke note dobrote: Poznati izvođači na ovogodišnjem humanitarnom koncertu

Podijeli objavu

Već smo vas obavijestili da prvi ponedjeljak u kolovozu rezervirate za jedan od najvećih glazbenih događaja u Hercegovini. Naime, u ponedjeljak 7. kolovoza na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici od 20 sati održat će se  11. po redu “Blatničke note dobrote”, humanitarni koncert kojega sa svojim blatničanima priprema nadaleko poznati Mate Bulić.

“Znate onu staru narodnu kad kažu da je najteže biti u svojem selu pop eto hvala Bogu na neki način ja sam to doživio. Pomognemo koliko možemo, a posebno mojoj Blatnici gdje sam ja rođen. Ja sam vam rođen odavde 500 metara i tu je moja vječna kuća gdje su moji svi sahranjeni i ja ću se tu jednog dana vratiti u kojem kontekstu nebitno, ali je bitno da je moja Blatnica dio mene”, kazao je jednom prilikom Mate.

Foto: Citluk.ba

Njegovi glazbeni prijatelji rado se odazovu na ovaj koncert, a 2023. godina bit će ona s najviše izvođača. Svoj dolazak u Donju Blatnicu potvrdili su Zlatko Pejaković, Dalmatino, Frano Pehar & Tarapana, Ante Cash, Tiho Orlić, Ivana Marić, Dražen Žanko, Pero Panjković, Šima Jovanovac, Johny Gitara, Dukati Široki Brijeg, Trio Gušt, Stjepan Jeršek Šef, Jozo Vučić, Drvosječe, Narodni dar, Pero Strukar – Viteška lola, Ivan Mandić, Ivan Martić, Udruga Jozo Penava Vitez, Zdravko Ćurić, Klapa Grga Posušje, a uz domaćina Matu Bulića nastupit će i gosti iznenađenja.

Nema sumnje kako će ovaj događaj u Blatnicu uz brojne posjetitelje privući niz uglednika iz društvenog, političkog, crkvenog, kulturnog i javnog života iz cijele BiH i RH.

Prihodi od prodaje ulaznica ove godine će biti namijenjen za obnovu Doma kulture u Blatnici, dok će sredstva prikupljena na donatorskoj večeri, koja će se prirediti uz koncert, iskoristiti za pomoć najpotrebnijima s područja općine Čitluk.

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu na plato na dan koncerta te već sada online na entrio.ba.

Brotnjo.info

Podijeli objavu