Naslovnica LOKALNO Održan prijam za najbolje učenice i učenike srednje i osnovnih škola s...

Održan prijam za najbolje učenice i učenike srednje i osnovnih škola s područja općine Čitluk

Podijeli objavu

U Općini Čitluk, povodom završetka školske godine, jučer je upriličen prijam za učenika generacije Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića, učenice generacije Osnovne škole Čerin, Osnovne škole fra Didaka Buntića i Osnovne glazbene škole Brotnjo, te za učenika generacije Osnovne škole Bijakovići.

Izvanredne učenike srednje i osnovnih škola na prijemu je ugostio Marin Radišić, načelnik općine Čitluk.

Načelnik Radišić učenicama i učenicima generacije srdačno je čestitao na ovom izvanrednom postignuću, ali i uspjesima koji su prethodili izboru za najbolje učenike generacije.

Matej Šego, učenik generacije SŠ dr. fra Slavka Barbarića, Jelena Vasilj, koja je izabrana za učenicu generacije OŠ fra Didaka Buntića i OGŠ Brotnjo, Iva Lovrić, učenica generacije OŠ Čerin i Franjo Sivrić, učenik OŠ Bijakovići, upoznali su načelnika Radišića sa planovima za nastavak školovanja, kao i sa izvannastavnim aktivnostima.

Također, nagrađene učenike i njihove uspjehe predstavili su Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića, Ivan Ostojić, ravnatelj OŠ Bijakovići, Jure Sušac, ravnatelj OGŠ Brotnjo, Božana Bevanda, zamjenica ravnatelja OŠ fra Didaka Buntića i Koviljka Gagro, zamjenica ravnatelja OŠ Čerin.

Na svečanom prijemu, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, učenicima i učenicima generacije uručio je prigodne novčane nagrade i darove Općine Čitluk.

Citluk.ba

Podijeli objavu