Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Članovi centra Superznalac Čitluk sa olimpijade škole matematikčko – logičkih vještina vratili...

  Članovi centra Superznalac Čitluk sa olimpijade škole matematikčko – logičkih vještina vratili se s osvojenin srebrom

  Podijeli objavu

  Ove godine Split je bio domaćin velike olimpijade škole matematikčko – logičkih vještina SUPERZNALAC, a na natjecanju je sudjelovalo oko 300 djece. Djeca su bila raspoređena po grupama na osnovu svog znanja iz ovih oblasti.

  Djeca iz različitih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije odmjerili su svoje znanje u brzom računanju, mentalnom računanju te slaganju rubikove kocke.

  Domaćin ovog događaja bio je fakultet elektrotehnike, računarstva, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu koji je ustupio svoj prekrasan amifteatar.

  Veliko i bogato iskustvo učenicima predstavlja sam dolazak u predivan amfiteatara FESB-a, a samo sudjelovanje na jednoj ovakvoj manifestaciji za njih ima višestruke učinke. Mnogi od njih suočili su se s tremom i uzbuđenjem koje ih čeka u drugim životnim ispitima, a sudjelovanje je, bez obzira na medalje, u svakom slučaju pobjeda.

  Na Olimpijadi, ove godine su imali priliku sudjelovati i članovi iz franšiznog centra Superznalac iz Čitluka.

  Iako su tek prvi put bili sudionici ovako velikog događaja, u Čitluk su stigli sa srebrom.

  Iz Superznalac Centra u Čitluku ne kriju oduševljenje, te pozivaju sve one koji su željni zabave, učenja i timskog rada da im se pridruže u sljedećoj školskoj godini.

  Podijeli objavu