Naslovnica DRUŠTVO U Donjim Hamzićima započela kulturno-zabavna manifestacija “Dani svetog Ivana”

U Donjim Hamzićima započela kulturno-zabavna manifestacija “Dani svetog Ivana”

Podijeli objavu

U nedjelju 4. lipnja u Donjim Hamzićima započela je kulturno-zabavna manifestacija “Dani svetog Ivana”, koju organizira Udruga “Mlada snaga – Hamzići”.

Program prvog dana manifestacije započeo je kod Spomenika obitelji Ševo, gdje je paljenjem bijelih svijeća u spomen prerano stradale Rosemarie obilježen Međunarodni dan nevine djece žrtava agresije. Nakon molitve, paljenjem svijeća počast su odali najmlađi članovi Udruge MSH zatim predstavnici javne vlasti Vlatka Martinović i Pero Radišić te svi ostali prisutni mještani i posjetitelji.

U 14 sati započeo je šahovski turnir za djecu i odrasle, a na početku turnira manifestaciju i turnir službeno je otvorio predsjednik Udruge MSH Josip Šaravanja.

Na turniru je nastupilo ukupno 40 igračica i igrača, od toga 17 djece i 23 seniora. U seniorskoj konkurenciji na kraju je slavio Jure Matijević ispred Vladislava Prskala i Vitomira Arapovića.
Među kadetima najbolja je bila Ana Ostojić ispred Damira Omerovića i Marije Brajković.

U kategoriji do 12 godina najbolji je bio Ivan Ćorić ispred Tome Brajkovića i Lucije Galić.

,,Ovim putem još jednom čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo se svima koji su se prijavili i došli na naš turnir. Čast nam je bila ugostiti iznimno jake igračice i igrače iz cijele Hercegovine. Hvala i partneru turnira ŠK Brotnjo te pokroviteljima turnira: Hercegovačka pivovara, buregdžinica Cibona, STR Antić, STR Kostila, caffe bar Manjić” – poručili su iz Udruge.

Program manifestacije “Dani sv. Ivana” nastavlja se malonogometnim turnirom 3v3, koji počinje u četvrtak 8. lipnja na Sportskom centru sv. Ivana.

Fotografije: Foto ĐANI

Podijeli objavu