Naslovnica SPORT STK Brotnjo pobjednik međunarodnog stolnoteniskog turnira u Čitluku

STK Brotnjo pobjednik međunarodnog stolnoteniskog turnira u Čitluku

Podijeli objavu

Jučer je u Čitluku, odigravanjem međunarodnog stolnoteniskog turnira „Brotnjo open 2023.“, započeo program obilježavanja Dana općine Čitluk. Na 15. međunarodnom stolnoteniskom turniru nastupilo je šest klubova, a pobjedu s osam osvojenih bodova odnio je domaćin turnira, STK Brotnjo.

Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, na svečanom otvaranju čestitao je organizatorima na dobroj organiziranosti i poželio stolnotenisačima veteranima iz BiH, Hrvatske i Crne Gore da se ugodno osjećaju u Čitluku.

Turnir je igran po sustavu „svatko sa svakim“, a naslov pobjednika osvojio je STK Brotnjo za koji su nastupali: Dragan Šakota, Željko Grbavac, Mario Prusina, Vitomir Ostojić, Nikola Marić i Robert Vučić.

STK Brotnjo je igrao odlično te je, na jako izjednačenom turniru, do titule pobjednika došao u posljednjem meču protiv Prijedora. Odlučujući bod svojoj momčadi donio je Mario Prusina.

Drugo mjesto na turniru osvojio je Vrgorac, a ranije spomenuti Prijedor osvojio je treće mjesto. STK Boka iz Herceg Novog zauzeo je četvrto mjesto na turniru u Čitluku, peto mjesto STK Mostar, dok je STK Sveti Sava – Trebinje osvojio šesto mjesto.

Nakon završetka turnira klubovima su uručena priznanja za postignuti plasman, a druženje stolnotenisača veterana nastavljeno je na zajedničkoj večeri.

Citluk.ba

Podijeli objavu