Naslovnica DRUŠTVO Oldtimeri zasjali na Broćanskom trgu

Oldtimeri zasjali na Broćanskom trgu

Podijeli objavu

Vlasnici oldtimer automobila sa svojim limenim ljubimcima danas su posjetili Čitluk. Posjet je organizirao Oldtimer klub Mostar, a prigodu za razgledavanje ovih unikatnih vozila Brotnjaci su dobili u sklopu proslave Dana općine Čitluk.

Inače, Oldtimer klub Mostar tijekom subote i nedjelje organizirao je Dane otvorenih vrata kako bi popularizirao ljubav prema starim vozilima i posebnom načinu življenja, a predstavljanje na Broćanskom trgu podržala je Općina Čitluk.

Zbog iskazane potpore, Zdenko Vidović i Bernard Ćavar, ispred organizatora, uručili su zahvalnice Marinu Radišiću, načelniku Općine Čitluk i Predragu Smoljanu, predsjedniku Općinskog vijeća Čitluk, nakon što su načelnik Radišić i predsjednik Smoljan razgledali automobile.

Ljubitelji oldtimera i antikviteta iz cijele regije, ali i šire, tijekom protekla dva dana posjetili su Mostar, Čapljinu i Čitluk te su prilikom posjeta hercegovačkim gradovima i općinama mogli uživati. Kako bi gosti imali što potpuniju predodžbu o najvećem vinogorju u BiH, organizatori današnjeg druženja goste su počastili prigodnim domjenkom na kojem su svoje mjesto imala visokokvalitetna hercegovačka vina.

Dojmovi Brotnjaka nakon razgledavanja oldtimera bili su izvrsni pa s punim pravom možemo reći kako s nestrpljenjem očekujemo novi dolazak automobila iza kojih je mnogo godina i u čije očuvanje vlasnici ulažu mnogo ljubavi.

Citluk.ba

Podijeli objavu