Naslovnica CRKVA U izradi veliki hollywoodski film o Međugorju

U izradi veliki hollywoodski film o Međugorju

Podijeli objavu

U izradi je veliki hollywoodski film o Međugorju, radnog naslova „Between the Mountains“, (u prijevodu „Između planina“, što bi bilo pojašnjenje samog imena „Međugorje“, mjesta gdje se prije 42 godine ukazala Nebeska Majka šestero vidjelaca), s poznatim hollywoodskim producentom Lucasom Fosterom, čovjekom koji je producirao poznate filmove poput Man on Fire i Ford vs Ferrari doznaje medjugorje-info.com

Holly Carney i Jennifer Tadlock su dvije hollywoodske producentice koje su pokrenule ovaj projekt. Jenniferina obitelj prošla je kroz krizu kada je jednom od njezine djece dijagnosticirana bolest opasna po život. Ova kriza navela je obitelj da zajedno počnu moliti krunicu, što je u njima izazvalo duboko produbljivanje vjere.

Nakon što je njezina kći ozdravila (uz izvrsnu medicinsku skrb i božanskog liječnika na djelu), Jennifer je željela zahvaliti Gospodinu i Blaženoj Majci za sve milosti koje je njezina obitelj primila. Jednog joj je dana pala na pamet ideja kako bi to mogla napraviti, trebala bi snimiti film o Međugorju. Svidjela joj se ideja o prenošenju Međugorja na veliko platno, te je sljedećih godinu i pol dana kucala na mnoga vrata u Hollywoodu pokušavajući to ostvariti.

Nitko nije bio zainteresiran. Početkom kolovoza 2022. netko je rekao Jennifer da stupi u kontakt s Holly Carney, koja je nedavno snimila film FATIMA (dostupan na Netflixu) i njih dvije su odmah kliknule.

Providnost ih je zatim dovela do Ann Vucic (executive producer) žene koja je posljednjih dvadeset i pet godina svog života provela dovodeći ljude u Međugorje i pričajući o Međugorju diljem Amerike. Pomagati ljudima da bolje razumiju Međugorje i transformirajuću Božju milost koju ljudi tamo doživljavaju jedna je od strasti njenog srca i ono za što osjeća da je rođena. „Sada imam priliku pomoći u snimanju filma o Međugorju, koji bi potencijalno mogli vidjeti milijuni diljem svijeta. Kao da je moja životna misija upravo dobila veliku injekciju steroida.“ – kazala je Ann.

Film će govoriti o fenomenu, plodovima i duhovnosti Međugorja, stoga producenti ističu kako rade u punoj suradnji s Provincijalnim ministrom franjevačkog reda Hercegovine fra. Jozom Grbešom; međugorskim župnikom fra Zvonimirom Pavičićem, apostolskim vizitatorom Aldom Cavalliem i bivšim međugorskim župnikom fra Jozom Zovkom.

medjugorje-info.com

Podijeli objavu