Naslovnica CRKVA Biskupi Palić i Radoš u nedjelju slave misu u Hercegovini uz izravan...

Biskupi Palić i Radoš u nedjelju slave misu u Hercegovini uz izravan prijenos na HRT-u i RTV HB

Podijeli objavu

Ovogodišnji Tjedan solidarnosti i zajedništva, s motom „Piti sa zdenca života”(Iv 4), traje od 12. do 19. ožujka 2023. godine.

Središnje euharistijsko slavlje bit će na Treću nedjelju korizme, 12. ožujka 2023. s početkom u 10.00 sati, u Trebinjsko-mrkanskoj biskupiji u župi Aladinići.

Misno slavlje predvodit će mostarsko – duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko – mrkanski Petar Palić, a propovijedat će predsjednik Hrvatskog Caritasa varaždinski biskup Bože Radoš uz sudjelovanje predsjednika, nacionalnih i nad/biskupijskih ravnatelja i djelatnika Caritasa iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Euharistijsko slavlje uz sudjelovanje vjernika ove i drugih župnih zajednica medijski će pokriti Hrvatska radiotelevizija i Radiotelevizija Herceg Bosne uz sudjelovanje drugih radijskih postaja u obje zemlje.

Cilj ove akcije je duhovno povezivanje Hrvata, te pomoći najpotrebnijima i najugroženijima kroz projekte svih Caritasa u Bosni i Hercegovini: Caritas Bosne i Hercegovine, Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan i Caritasa biskupije Banja Luka.

RTV Herceg Bosne

Podijeli objavu