Naslovnica Najave Svi putevi za dobru zabavu večeras vode u Međugorje na koncert Petra...

Svi putevi za dobru zabavu večeras vode u Međugorje na koncert Petra Graše

Podijeli objavu

Večeras, u 21 sat, brojnu će publiku zabavljati, rasplesati i raspjevati popularan pjevač Petar Grašo u Herceg Etno selu kraj Međugorja! Grašo je na glazbenoj sceni već dugi niz godina i zasigurno pripada kategoriji top pjevač u Hrvatskoj što pokazuju brojne glazbene nagrade te rasprodani koncerti u svim gradovima Hrvatske, ali i u cijeloj regiji.

Oni samo potvrđuju status najtraženijeg izvođača koji dolazi na najljepšu ljetnu pozornicu u Hercegovini, amfiteatar Herceg Etno sela.

Zanimljivo je naglasit da su Petrovi koncerti ove godine vrlo traženi i neviđenom brzinom rasprodani. Tako je npr. nedavni koncert u Šibeniku, na Tvrđavi sv. Mihovil rasprodan za svega 45 minuta od trenutka početka prodaje ulaznica.

“Ako te pitaju”, “Jel ti rekao ko”, “Moje zlato”, “Nevista”, “Šporke riči”, “Vera od suvog zlata”, “Ko nam brani”, “Utorak”,… samo su neki od hitova ovog umjetnika koji već treće desetljeće uveseljava kako mlađe, tako i starije generacije. Nakon svih ovogodišnjih koncerta, koji su okupili desetke tisuća ljudi, te izazivali neviđenu euforiju među Petrovima funovima, ovaj koncert zasigurno će biti sjajan nastavak razmjene emocija i energije ovog pjevača sa svojom publikom.

Partneri koncerta su: Elektroprivreda HZHB, Lampica, Džajić commerce i voda Leda.

Ne propustite najbolju zabavu u Hercegovini, jer svi putevi večeras vode na koncert Petra Graše u Herceg Etno selo!

Podijeli objavu