Naslovnica LOKALNO U ponedjeljak redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

U ponedjeljak redovita sjednica Općinskog vijeća Čitluk

Podijeli objavu

U ponedjeljak 27. lipnja održat će se 18. sjednica Općinskog vijeća Čitluk. Sjednica će biti održana u kongresnoj dvorani Hotela Brotnjo s početkom u 11 sati.

Između ostaloga na dnevnom redu je informacija o radu Doma zdravlja Čitluk, potom Izvješće o radu Općinskog načelnika za 2021. godinu kao i Prijedlog odluke o osnivanju Turističke zajednice Općine Čitluk.

Također, vijećnici će razmatrati Prijedlog odluke o utvrđivanju lokaliteta posebne namjene u K.O. Vionica, Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i sistematizaciji radnih mjesta Ustanove Edukacijsko-rehabilitacijski centar „Sveti Josip Radnik“ Čitluk te Prijedlog odluke o viziji razvoja mjesnih zajednica Općine Čitluk za razdoblje 2022. – 2024. godine.

Na dnevnom redu također nalazi se i Informacija o rezultatima mjerenja zadovoljstva građana javnim uslugama kao i Prijedlozi za rješavanje ispred Općinske službe za geodetske i imovinsko pravne poslove te Prijedlozi za rješavanje ispred Općinske službe za gospodarstvo.

 

Podijeli objavu