Naslovnica PROMO Outlet keramika Mostar

Outlet keramika Mostar

Podijeli objavu

Outlet keramika Mostar otvara vrata poslovnice na Bišće Polju u srijedu 4. svibnja. Najširi izbor keramike i sanitarija talijanskih i španjolskih proizvođača po OUTLET CIJENAMA od sada možete naći u srcu Hercegovine. Veliki izbor dizajna i široka paleta formata zadovoljit će sve potrebe za savršen dizajn svih ambijenata interijera i eksterijera.

Uz keramiku i sanitariju, kod nas možete pronaći i kupaonske garniture kao i širok izbor kada i tuševa, te tuš paravane i slavine.

Povodom otvaranja, kroz cijeli mjesec svibanj organiziramo veliku promo akciju u kojoj za ukupnu kupljenu keramiku POKLANJAMO 50% ljepila potrebnog za njenu ugradnju.

Naš izložbeni salon smješten je na Bišće Polju, Put za Aluminij bb, preko puta svadbenog restorana Venera i spremni smo u potpunosti odgovoriti na sve funkcionalne, tehničke i estetske potrebe u opremanju vašeg doma,te da pomjerimo vaše granice u realizaciji uređenja prema jednostavnosti, profinjenosti i inovaciji. Osim stambenih projekata, tu smo da pružimo podršku i kod opremanja većih projekata kao što su hoteli, poslovni i rezidencijalni kompleksi. Čekamo vas u našem salonu kako bi vam prezentirali na najprofesionalniji način našu kompetenciju i poslovne argumente. Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 19:00 h i subotom od 8:00 do 14:00 h.

Pratite nas na našim društvenim profilima – Outlet keramika Mostar.