Naslovnica Nekategorizirano HT Eronet na Sajmu: Mjesto dragih susreta i razgovora

HT Eronet na Sajmu: Mjesto dragih susreta i razgovora

Podijeli objavu

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru bio je mjesto brojnih susreta i poslovnih razgovora, konferencija, panela. I izložbeni prostor HT Eroneta posjetili su mnogi dužnosnici i poslovni partneri.

HT Eronet na sajmu posjetili su predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, zastupnici u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Lidija Bradara i Bariša Čolak te zastupnica u Zastupničkom domu Darijana Filipović. Domaćin im je bio predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac, koji je visoke goste upoznao sa sajamskim nastupom HT Eroneta te poslovnim planovima za iduće razdoblje.

Prvoga dana sajma na izložbenom prostoru su se zadržali i federalna dopremijerka i ministrica financija Jelka Milićević i premijer Fadil Novalić, a posjetio nas je i Zoran Tegeltija, predsjedatelj Vijeća ministara BiH.

Gosti na panelu HT Eroneta Inovacija u fokusu – nova generacija mogućnosti, bili su i gradonačelnik Mostara Mario Kordić i rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić.

Također, na sajmu su sve aktivnosti HT Eroneta propratili i studenti Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta SUM-a koji su na praksi u našem poduzeću, a kojima je domaćin bila mentorica Misijana Brkić-Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije.