Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Toyota planira u svojoj tvornici preuređivati rabljene automobile!

  Toyota planira u svojoj tvornici preuređivati rabljene automobile!

  Podijeli objavu

  Proizvođači i uvoznici automobila svakodnevno imaju neke ideje, ali rijetko su toliko zanimljive da postanu svjetska vijest, a potez Toyote u Velikoj Britaniji to definitivno jest i na putu je da promovira novu uslugu.

  Britanski magazin Autocar piše o odluci podružnice da kupcima ponudi opciju preuređenja za rabljena vozila. Pod nazivom usluge mobilnosti Kinto to će biti jedna od mogućnosti, a ideja je uzeti automobil nakon prvog ciklusa korištenja, kao što je na primjer leasing, i vratiti ga u tvornicu. Tamo će biti temeljito preuređen i spreman za drugi ciklus korištenja – piše Revija HAK.

  Toyota bi to mogla ponoviti još jednom prije nego što automobil dođe do kraja svog radnog ciklusa i završi na recikliranju. To može uključivati ugradnju novih komponenti, ali ​​ponovnu upotrebu dijelova iz vozila koji su još uvijek u dobrom stanju, obnovu baterija i još mnogo toga.

  Program se trenutno fokusira na Toyotinu tvornicu u Burnastonu, koja lokalno proizvodi Corollu hatchback i Corollu karavan.

  Podijeli objavu