Naslovnica SPORT Momčad Krešimir Keta Bandić u finalu “Kutije šibica”

Momčad Krešimir Keta Bandić u finalu “Kutije šibica”

Podijeli objavu

Za naslov najbolje momčadi na jednom od najpoznatijih malonogometnih turnira s ovih prostora nastupit će i ekipa iz Mostara. Momčad Krešimir Keta Bandić plasirala se u finale turnira “Kutija šibica” koji se po 50. put igra u Zagrebu.

U polufinalu je momčad posvećena pokojnom vrataru Keti Bandiću svladala ekipu Juicy Maraska s ukupnih 9:8. U regularnom dijelu bilo je 4:4, a u raspucavanju sedmeraca 5:4 za Krešimir Keta Bandić. Juicy Maraska povela je 1:0, no Mostarci su golovima Josipa Božinovića i Ivana Ivankovića preokrenuli na 1:2, a onda je kod 2:2 sjajni Josip Božinović dao dva gola i odveo svoju ekipu do ruba finala. Franco Jelovčić je iz sedmerca smanjio je na 4:3, a onda je isti igrač minutu prije kraja pogodio i za 4:4.

Utakmica je otišla u raspucavanje, gdje je sjajni Božinović postigao tri gola i na kraju odveo svoju ekipu u finale. U finalu će igrati protiv ekipe Poliklinika Milojević koja je s 4:2 pobijedila Keraterm Centroplinomont. Finale se igra sutra, kada je na rasporedu i finalni ogled veteranskog turnira u kojemu se sastaju Senjak hoteli Matan i Promotionplay-Domograd.

Finale veterana je u 18.30, a glavnog turnira u 19.30, oba uz prijenos na HTV-u 2.

Bljesak.info

Podijeli objavu