Naslovnica CRNA KRONIKA Policijsko izvješće za protekli vikend

Policijsko izvješće za protekli vikend

Podijeli objavu

Tijekom proteklog vikenda (u vremenskom razdoblju od 26.11-29.11.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 11 prijava; na području Mostara 4, na području Čapljine 3, na području Konjica 1, na području Čitluka 2 i na području Prozor-Rame 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je pet prekršaja; na području Mostara 3, na području Čitluka 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 23 prometne nesreće; na području Mostara 11, na području Čapljine 1, na području Stoca 3, na području Neuma 2, na području Prozor-Rame 3, na području Jablanice 1 i na području Konjica 2. Tri su osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja, dok je sedam osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja MUP HNŽ-a je izdvojio:

26.11.2021.godine, oko 12,40 sati, djelatnici policije i Odjela krim. policije PU Mostar su na području grada pronašli grupu od 3 osobe iz Sarajeva koji koriste vozilo Renault Megan i koji se dovode u vezu sa izvršenjem KD „Krađa“ po trgovinskim radnjama i buticima po tržnim centrima. Radi se o osobama A.B.(1985), A.B.(1996) i E.Ž.(1968), svi iz Sarajeva, kod kojih je tom prilikom pronađeno više odjevnih predmeta, alata i pribora za skidanje zujalica i čipova sa odjevnih predmeta, a kod jednog od njih je pronađena manja količina praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid. Isti su lišeni slobode i predmet su krim. obrade.

26.11.2021.godine, oko 21,00 sati, patrola policije PU Konjic je u mjestu Čelebići izvršila kontrolu vozila marke Peugeot kojim je upravljao B.A.(1997), a na mjestu suvozača H.E.(1987), oba iz Konjica. Tom prilikom vozač B.A. je dragovoljno predao jedan smotuljak u pvc foliji koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid. Isti je lišen slobode i predat Odjelu krim. policije na daljnji rad.

27.11.2021.godine, oko 18,30 sati, patrola policije PU Konjic je u ul. Mostarska zaustavila i izvršila kontrolu vozila marke BMW kojim je upravljao V.I.(1986) iz Konjica. Isti je tom prilikom dragovoljno predao jedan smotuljak zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i manju epruvetu u kojoj su se nalazile dvije sjemenke marihuane. Osoba je lišena slobode, a s navedenim upoznat Odjel krim. policije.

28.11.2021.godine, oko 12,00 sati, patrola policije PU Mostar je, radeći svoje redovite zadaće, u ul. B.Fejića zaustavila A.M.(1984) kod kojega je tom prilikom pronađena jedna vrećica sa suhom zeljastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu i jedna vrećica sa bijelom praškastom tvari.

Podijeli objavu