Naslovnica CRNA KRONIKA Hodočasniku iz Nove Gradiške za vrijeme mise otuđen novčanik

Hodočasniku iz Nove Gradiške za vrijeme mise otuđen novčanik

Podijeli objavu

Za protekla 24 sata (25/26.08.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 5 prijava; na području Čapljine 3, na području Čitluka 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nesreća; na području Mostara 2, na području Čapljine 1, na području Jablanice 1, na području Stoca 1 i na području Konjica 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, jedna osoba ozlijede neutvrđenog stupnja, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

  • 25.8.2021. godine u PS Konjic je prijavljeno da je izvršena provala u stan koji se nalazi iznad područne ambulante u mjestu Solakova kula, a koja pripada Domu zdravlja Konjic. Patrola policije je utvrdila da su odvaljena ulazna vrata, ali da ništa nije otuđeno. Također, je utvrđeno da je izvršena provala u zgradu škole koja se nalazi u blizini i koja nije u funkciji. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.
  • 25.8.2021. godine u PS Čitluk je prijavio D.Z. (1991) iz Nove Gradiške da mu je tijekom večernje mise u Međugorju otuđen novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.
  • 25.8.2021. godine, u 13,00 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti R 437, u mjestu Kragulja, u kojoj je sudjelovao T.P. (1974) iz Češke s motociklom marke BMW. Teške tjelesne ozljede zadobila je njegova suputnica K.P. (1979), koja je nakon ukazane prve pomoći upućena na daljnje liječenje u Sarajevo. Upoznat tužitelj, izvršen očevid.

Podijeli objavu