Naslovnica Najave Prvi event “Secret dinner” na području Bosne i Hercegovine održava se Međugorju

Prvi event “Secret dinner” na području Bosne i Hercegovine održava se Međugorju

Podijeli objavu

Prvi event tipa “Secret dinner” na području Bosne i Hercegovine održat će se 2. rujan 2021. godine u Herceg Etno selu u Međugorju, plato na jezeru.

Bit će to diskretna tematska večer, uz elegantnu promociju zdravlja i zdravog životnog stila u organizaciji NutriCENTAR-a Mostar , nutricionistice Marijane Zubac i suradnika.

Da je prevencija imperativ zdravlja potvrditi ce i pocasna gošća ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ŽZH dr.med. epidemiolog Andrea Jurić sa kratkim obraćanjem gostima ističući da pravilna prehrana mora biti temelj zdravlja. NutriCENTAR je nutricionistička kuća osnovana u Mostaru. Jedini je nutricionističko-dijagnostički centara u BiH.

Djelujemo u poliklinikama u Mostaru i Sarajevu gdje njegujemo klinički nutricionizam. Sportski nutricionizam radimo za prvotimce nogometne momčadi HŠK Zrinjski, te ovim eventom otvaramo i naš novi „lifestyle“ pravac. Ovim događajem želimo povezati Vaše i naše priče u još jednu priču o zdravlju, o kojem više informacija možete potražiti na www.nutricentar.ba.

U središtu zbivanja bit će večera u sljedovima uz pratnju pomno odabranih vina. Obraćanje našim gostima imat će i najpoznatije nutricionistice iz BiH i Hrvatske – Marijana Zubac, Nikolina Barbarić i Ivana Barišić, koje će predstaviti novi ekskluzivni WelleCo brand.

Program će voditi poznata voditeljica Antonela Vučić, a vrhunac večeri biti će otkrivanje svilenog plašta sa „secret“ kutka WelleCo izabranih proizvoda uz plesnu točku. Kroz cijelo druženje uzvanici će moći posjetiti sponzorske kutke, a ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo ŽZH dr.med. epidemiolog Andrea Jurić će još jednom podržati rad NutriCENTRA i zaključiti da nutricionisti moraju biti produžena ruka liječniku – priopćili su organizatori.

Podijeli objavu