Naslovnica KULTURA TBF nastupa na Street Food Festu u Širokom Brijegu

TBF nastupa na Street Food Festu u Širokom Brijegu

Podijeli objavu

Jedan od glazbenih bandova koji će vas zabavljati na nadolazećem Street Food Festu u Širokom Brijegu je splitski TBF. Radi se o bandu koji je na glazbenoj sceni prisutan preko 20 godina.

U tom period ovaj hip-hop sastav osvojio je brojne nagrade i priznanja, a pred skorašnji nastup u Širokom Brijegu (24.7.2021.), razgovarali smo sa članom TBF-a Mladenom Badovincem.

Za razliku od prošlog ljeta, ove godine epidemiološka situacija u regiji dozvolila je organiziranje ljetnih koncerata i festivala. Koliko su Vam nedostajali glazbeni događaji i uživo nastupi pred publikom?

– Jako su nam nedostajali, TBF je u punoj svojoj istini kad nastupa uživo I to je jasno svakome ko nam je bar jednom bio na koncertu. A I cijeli taj stil života je odavno već duboko usađen u naša bića I bez njega se osjećamo šuplikavo.

Veselite li se dolasku u Hercegovinu, odnosno Široki Brijeg?

– Apsolutno se veselimo, gdje god smo bili u Hercegovini primljeni smo kao obitelj, a znate svi koliko smo puta u Širokom bili I uvijek se s guštom odazivamo na svaki poziv.

Publika u Hercegovini se svakako zaželjela kvalitetne glazbe i dobrog provoda, što mogu očekivati od vašeg nastupa?

– Mogu očekivat da će boost-at svoje biće kvalitetnim nutrijentima za srce I um I da će otići kući s nastupa naelektrizirani jedinstvenom TBF srećicom s osmjehom oko glave.

Vjerujemo da ste već upoznati s konceptom Street Food Festivala te ovogodišnjim izlagačima, što od hrane ćete sve kušati, postoji li nešto što biste posebno izdvojili?

– Iskreno da vam kažem, moj moto je kratak I jasan: “Ne rodilo ono što ja ne volim kušat”. Dakle, sve me doista zanima, a I svi u TBF-u volimo kvalitetnu papicu I piće svake vrste.

S obzirom na to da nam dolazite u Hercegovinu na festival hrane, postoji li neko hercegovačko jelo koje ste već kušali ili neko koje planirate probati?

– Dosad nijednom u Širokom nisam zaobišao uštipke I sir iz mijeha, plana nemam, a otvoren sam za sve.

Street Food Fest je relativno nov događaj na regionalnoj festivalskoj mapi. Imate li neki savjet za organizatore s obzirom na vaše nastupe po brojnim festivalima u Hrvatskoj, BiH i šire?

– To je vrlo jednostavno. Radite s ljubavlju I poštovanjem. Vodite računa da vam se publika I izvođač na festivalu osjećaju onako kako biste vi voljeli da se osjećate kao gost nekog festivala.

Radno ljeto je pred vama, gdje će vas sve publika moći još vidjeti i čuti?

– Imamo 20-tak dogovorenih nastupa većinom u Hrvatskoj I nekoliko u BiH I Srbiji.

Podijeli objavu