Naslovnica ZANIMLJIVOSTI VIDEO Tomislav Bralić: Jedva čekamo doći i nastupiti u Međugorju

  VIDEO Tomislav Bralić: Jedva čekamo doći i nastupiti u Međugorju

  Podijeli objavu

  35. godina uspješne karijere velika je stvar za svakog glazbenika pa tako i za Tomislava Bralića i Klapu Intrade, jednu od najuspiješnijih klapa ikad!

  Povodom velikog jubileja organizirali su veliku turneju koja je, kao i sve, stala uslijed globalne pandemije. No, kako se situacija normalizira tako se i Intrade vraća na pozornicu i to ovoga puta 29. srpnja 2021. , u Amfiteatar Herceg Etno sela kraj Međugorja.

  Međugorje i Bralić imaju poseban odnos. Kako je rekao u razgovoru za Večernji list: “Kad smo prvi put bili na Brdu ukazanja, počela je padati takva kiša da sam u šali rekao – ovo nam je Gospin blagoslov… Kad mi je bilo najteže u Međugorju sam uvijek pronašao utjehu i mir…”

  Na nedavnom Splitskom festivalu, promovirali su novu pjesmu, “Kada jednom odem” te osvojili treće mjesto prema ocjeni publike i radosni im poručili: “Vi ste ono zbog čega trajemo….”

  Na skorom koncertu u Herceg Etno selu zasigurno će pronaći zajednički jezik s publikom, jezik pjesme, ljubavi, emocija, jer kao i uvijek iskrenim nastupima zapale atmosferu do usijanja.

  Za zvuk, idealan oblik Amfiteatra i zvjezdano nebo će biti fantastična kulisa za još jedan koncert za pamćenje.

  Svoju ulaznicu možete osigurati putem sustava Kupikartu.ba te na recepciji Herceg Etno sela i na info pultu Mepas Malla.

  Podijeli objavu