Naslovnica PROMO Dani otvorenih vrata Logos centra Mostar

Dani otvorenih vrata Logos centra Mostar

Podijeli objavu

Logos centar ovim putem poziva maturante, srednjoškolce kao i sve druge zainteresirane na Dane otvorenih vrata koji će se održati od ponedjeljka, 12.07.2021. godine do subote, 17.07.2021. godine od 08-18 h u Logos centru na poslovnoj adresi Bišće polje bb, Mostar.

Dani otvorenih vrata namijenjeni su, prvenstveno maturantima srednjih škola, ali i svim drugima koji su zainteresirani i žele saznati više o studijskim programima, a cilj je pomoći budućim studente da odaberu odgovarajuće studijske programe na kojima bi usvojili, stjecali i usavršili znanja i vještine i bili spremni na odlazak na tržište rada nakon završetka istih.

Zainteresirani će moći iz prve ruke saznati sve informacije koje ih zanimaju o Visokoj školi, studiju, studijskim programima koje nudi Logos centar i koje im se mogućnosti otvaraju nakon završetka nekih od sljedećih studijskih programa:

  • Poslovna ekonomija,
  • Promet,
  • Sigurnosne studije,
  • Organizacijske znanosti,
  • Zaštita na radu i zaštita od požara,
  • Dizajn,
  • Pravo i financije,
  • CISCO Akademija.

Okosnicu nastavnog kadra čine profesori sa znanstvenih studija iz BiH i inozemstva te stručnjaci iz prakse koji će svoje znanje prenijeti studentima, kako bi što bolje pripremili na buduće poslove, ali i na daljnje usavršavanje i napredovanje.

Cilj je da svaki pojedinac ima mogućnost osloboditi svoje kreativne i inovativne potencijale, na način da prepozna poslovne prilike i iskoriste ih.

Studentima na raspolaganju stoje dvije zgrade, što čini oko 7700 m² prostora, predviđenih za nesmetano odvijanje nastavnog procesa. U sastavu visokoškolske ustanove uređen je i opremljen studentski restoran, kao i novootvorena galerija „Logos Gallery“, kao akademski centar kulturnog i umjetničko sadržaja.

Akreditacija Visoke škole Logos centar omogućava lakše prepoznavanje i priznavanje diploma Logosa u BiH, cijeloj Europi, a i drugdje širom svijeta, jer garantira primjenu Bolonjskih i europskih standarda u procesu visokoškolskog obrazovanja.

POSTANI STUDENT!

Podijeli objavu