Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Mažoretkinje Općine Čitluk ostvarile povijesni uspjeh za svoj klub

  Mažoretkinje Općine Čitluk ostvarile povijesni uspjeh za svoj klub

  Podijeli objavu

  Na državnom mažoret prvenstvu koje se ove godine odvijalo u posebnim uvjetima gdje se svaki tim predstavljao u svojoj općini, a suci odlazili iz općine u općinu, Hrvatska Udruga “Mažoretkinje Općine Čitluk” ostvarila je povijesni uspjeh za svoj klub i općinu Čitluk.

  Mažoretkinje Čitluk osvojile su tri zlatna, četiri srebrna i tri brončana odličja, uzevši tako 9 medalja u 12 kategorija u kojima su se predstavile.

  Na ovom prvenstvu Čitlučke mažoretkinje su tako, prvi put osvojile odličja u kategorijama kadet i junior formacija štap.

  Mažoretkinje Čitluk su u svoju Općinu donijele 5 odličja u neformacijskom dijelu, a to su:

  • Prvo mjesto za Leonu Barbarić u kategoriji solo kadet štap
   Prvo mjesto za Evu Turudić u kategoriji solo kadet pompon
   Prvo mjesto za Miu Vlaho u kategoriji solo junior štap
   Drugo mjesto za Ružicu Sušac i Ivonu Skelo u kategoriji kadet duo pompon
   Drugo mjesto za Klaru Juričić i Petru Martinović u kategoriji kadet duo štap

  Najveći uspjeh ostvaren je u formacijskim kategorijama gdje su kadeti osvojili srebrnu medalju u kategoriji kadet formacija štap i brončanu medalju u kategoriji kadet formacija pompon, te juniori srebro u kategoriji juniori formacija štap i broncu u kategoriji juniori formacija pompon.

  “Ovim putem se želimo zahvaliti svim našim roditeljima, općini i svim ljudima koji podržavaju naš rad. Nakon ovako teškog razdoblja, izolacija, treninga bez cijelog tima, loših uvjeta za treniranje, trud, odricanja i zalaganje se napokon isplatio. Ponosne smo na sve naše cure koje su odradile vrhunski posao i ostvarile uspjeh koji do sada nikada nismo.”

  Važno je napomenuti da Mažoretkinje Čitluk postoje 3 i pol godine, a već su se sada popele u sami vrh mažoret timova Bosne i Hercegovine – priopćeno je.

  Podijeli objavu