Naslovnica POLJOPRIVREDA Prijavite se za sudjelovanje na online konferenciji “Certifikacijom do uspjeha”

Prijavite se za sudjelovanje na online konferenciji “Certifikacijom do uspjeha”

Podijeli objavu

USAID Turizam projekt u suradnji s Agencijom za sigurnost hrane BiH poziva za sudjelovanje na online konferenciji na temu: Stjecanje geografskih oznaka za poljoprivredne proizvode Bosne i Hercegovine (BiH), koja će biti održana u srijedu, 07. travnja 2021., sa početkom u 09:30 sati preko Zoom platforme.

Konferenciju Certifikacijom do uspjeha! organizira projekt USAID Razvoj održivog turizma u BiH (Turizam) u partnerstvu s Agencijom za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine kako bi promovirali zaštitu geografskih oznaka prepoznatljivih ruralnih područja i četiri certificirane organizacije u Bosni i Hercegovini te kako podigli svijest bh. poduzetnika o prednostima i izazovima postupka certifikacije.

Konferencija za cilj ima objasniti kako poljoprivredni proizvodi mogu dobiti zaštićene geografske oznake, potom predstaviti aktivnosti tekućih projekata i dostupne mehanizme podrške koji vam mogu pomoći u dobivanju oznake kvaliteta te objasniti kako certifikati i oznake kvaliteta mogu bolje povezati proizvode sa domaćim i međunarodnim tržištima.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje prijavite se registracijom na linku https://www.surveymonkey.com/r/regzageo najkasnije do kraja dana u utorak, 06. travnja 2021. godine.

Podijeli objavu