Naslovnica KORONAVIRUS Virus ne može preživjeti na 50°C: Inhalirajte se nad vrelom vodenom parom

Virus ne može preživjeti na 50°C: Inhalirajte se nad vrelom vodenom parom

Podijeli objavu

Dr. Jure Burić, prvi župan Županije Dubrovačko-neretvanske, bivši saborski zastupnik i povjerenik Hrvatske vlade za jug Hrvatske (šef Kriznog stožera) u Dubrovniku u vrijeme agresije na jug Hrvatske, uputio je pismo ministru zdravstva RH Viliju Berošu u vezi koronavirusa.

Pismo pod naslovom “Poštovani gospodine Ministre, zašto me ne poslušate” prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine ministre dr. Beroš,

kruže kojekakve preporuke o ispiranju usta toplom vodom sa soli i jabučnim octom, a ne želite poslušati moj savjet da se barem tri puta dnevno inhalirate nad vrelom vodenom parom u koju ste stavili šaku morske soli i šaku običnog vrijeska (Calluna vulgaris) – vrijesak čak nije toliko niti bitan. Mada ja uz sve to dodam i 7-8 kapi eteričnog ilja Slatkog pelina (Artemiissia annua) kojeg sam osobno proizveo a koji isto tako nije toliko bitan.

Bitna je temperatura, vlažnost i dostupnost u respiratorni trakt!

Tako će te “otjerati“ Coronu i iz usta i iz nosa i svih dišnih puteva, pa i oka!

Nikako vam dokazati da je ovo spasonosna metoda zastite od Corone.

Tako – tako ljudi su vam doma i mogu izgubiti sat vremena dnevno na inhalacije, a cijena je nula kuna (osim šake morske soli).

Ja sam otorinolarigolog već punih četrdeset i dvije godine i znam dobro što govorim. Molim Vas poslušajte me.

Nije meni do reklame. Moje ime ne morate niti spomenuti, ali idite s ovim u javnost kako bi se ljudima pomoglo.

Poštovani gospodine Ministre, molim Vas nemojte mi zamjeriti i ovo shvatiti kao kritiku na Vaš rad, jer je on zajedno sa svim članovima Vlade RH – VRHUNSKI, POŽRTVOVAN I HVALE VRIJEDAN! Ovo je samo moj vapaj – vjerujući kako bi moj savjet i moja preporuka mogla biti od koristi svim ljudima – i to ne samo u Hrvatskoj! Zahvaljujući Vam se na Vašem ogromnom trudu kao i trudu cijelog Vašeg tima

S dužnim poštovanjem,

Mr sc Jure Burić dr med

DODATNI RECEPT:

Visoku temperaturu (preko 50 stupnjeva Celzija) i povećanu vlažnost zraka preko 50% Corona ne može preživjeti. Budući su vrata ulaska infekcije: sluznica usta, nosa i oka-preporučam tri puta dnevno u trajanju od 15 do 20 minuta inhalacije nad vrelom vodenom parom. Postupak je vrlo jednostavan, a u tradiciji je naših baka koje su zimske prehlade (viroze) liječile upravo takvim inhalacijama (samo ih one nisu zvale inhalacijama – one su se “kadile nad vrelom vodom”).

U jednu posudu ulijte oko 2 litre vode i ubacite šaku morske soli. Kada voda proključa skinite je s vatre postavite na stol, uzmite jedan veliki ručnik koji ćete prebaciti preko glave i posude s vrelom vodom. Pazite da vas vrela vodena para u početku ne opeče! Udahnite duboko vruću vodenu paru kroz nos i izdahnite ju kroz usta. Nakon desetak takvih udisaja udahnite isto toliko kroz usta, a izdahnite kroz nos. I tako redom dok se voda ne ohladi. To može trajati 15 do 20 minuta.

Većinu vremena imajte otvorene oči. Na taj način riješit će te se zločeste Corone koja po mom mišljenju takvu temperaturu (oko 60 i više stupnjeva i vlagu od skoro 100% ) ne može preživjeti niti na sluznici usta, niti nosa, a niti očiju! Ako to činite tri puta dnevno Corona se neće uspjeti niti razmnožavati niti ukorijeniti u vašoj sluznici. Onemogućit će te joj prodor i u vaše bronhe i plućni parenhim.

Sve stvari na ovome svijetu su jednostavne, samo ih se treba sjetiti i logično posložiti. Želim vam svima dobro zdravlje i dug život. A ukoliko se i pored svega ovoga ipak razbolite simptomi bi trebali biti blaži, a izliječenje izvjesnije. Jer lakše je izbjeći gnjev ranjenog ratnika od onoga pri punoj snazi.

Vecernji.ba

Podijeli objavu