Naslovnica ZANIMLJIVOSTI The Vocie Hrvatska: Darija Ramljak večeras izvodi Nocturno od Olivera

  The Vocie Hrvatska: Darija Ramljak večeras izvodi Nocturno od Olivera

  Podijeli objavu

  Pjevački show ‘The Voice’ došao je do svoje pretposljednje emisije. U prošlotjednoj emisiji gledatelji su svojim glasovima odlučili o jednom natjecatelju koji će pjevati u večerašnjem polufinalu.

  Najviše su ih svojim nastupima oduševili: Jakob Grubišak iz tima Dečak, Filip Rudan iz tima Vanna, još jedan dojmljiv muški glas Vinka Ćemeraša iz tima Gobac te jedina djevojka koja je dobila najviše glasova gledatelja Albina Grčić iz tima Massimo. Mentori su izabrali drugog polufinalistu svog tima izabravši četiri snažna ženska glasa: Ivan Dečak izabrao je Bernardu Bobovečki, Vanna se odlučila za Dariju Ramljak, Massimo je svoje povjerenje ukazao Adriani Vidović, a Davor Gobac je u trenutku odluke rekao: “Dora Juričić”!

  To su bile i njihove posljednje mentorske odluke u ovoj sezoni jer večeras i u završnoj emisiji sve je na gledateljima! Nakon što odslušaju njihove nastupe gledatelji će svojim pozivima te sms porukama podržati mlade pjevače i odlučiti tko su ovogodišnji finalisti “The Voicea Hrvatska”. U nastavku je redoslijed kojim će natjecatelji nastupati u polufinalnoj emisiji:

  Tim Vanna

  DARIJA RAMLJAK – Nocturno – (Oliver)

  FILIP RUDAN – Sign of the times – (Harry Styles)

  Tim Gobac

  DORA JURIČIĆ – The Midlle – (Zedd, Maren Morris, Grey)

  VINKO ĆEMERAŠ – Nothing compare 2 U -(Sinead O’Connor)

  Tim Dečak

  JAKOB GRUBIŠAK – Castel on the hill – (Ed Sheeran)

  BERNARDA BOBOVEČKI – Jolene – (Dolly Parton)

  Tim Massimo

  ADRIANA VIDOVIĆ – Stine – (Oliver)

  ALBINA GRČIĆ – Fix you – (Coldplay)

  Vecernji.hr

  Podijeli objavu