Naslovnica PROMO Najbolji model torbe za vašeg školarca pronađite u ponudi Mališić Home &...

Najbolji model torbe za vašeg školarca pronađite u ponudi Mališić Home & Decor Međugorje i Višići!

Podijeli objavu

Školska torba najvažniji je dio opreme svakog učenika te je stoga vrlo važno posvetiti posebnu pažnju prilikom njene kupnje.

Torba mora biti funkcionalna, dovoljno velika da u nju stanu sve knjige, pernica, bilježnice, pribor za likovni i ostali potrebni školski pribor ovisno o razredu školarca.

Kako odabrati idealnu školsku torbu?

Školsku torbu potrebno je prilagoditi težini i uzrastu, a preporuka je da školska torba ne prelazi 10 do 15% tjelesne mase djeteta. Vrh torbe trebao bi biti ispod linije ramena, a dno ispod struka i nikako preko stražnjice školarca. Poleđina školske torbe trebala bi biti anatomski i ergonomski oblikovana radi manjeg pritiska na leđa školarca. Također, naramenice školske torbe trebaju biti obložene i dovoljno široke kako bi se što manje urezivale i krivile ramena. Zbog sigurnosti u prometu, nužno je da školska torba ima reflektirajuće oznake koje vozačima omogućuje vidljivost školarca u mraku.
Pogrešan odabir školske torbe može imati nepovoljan utjecaj na mišićno koštani sustav i općenito zdravlje u budućnosti.

U svom asortimanu Mališić Home & Decor nudi preko 500 različitih modela ruksaka, čiju ponudu možete pogledati u PC Mališić-Tromeđa i Višići, a dio asortimana možete pogledajte na webshop-u: www.malisicshop.ba/ArtikliSlick/4/35

U našoj ponudi također možete potražiti i sav potrebni školski pribor za vaše dijete, link: www.malisicshop.ba/ArtikliSlick/4/35

Podijeli objavu