Naslovnica GOSPODARSTVO HT ERONET – najuspješniji izlagač na mostarskom Sajmu gospodarstva

  HT ERONET – najuspješniji izlagač na mostarskom Sajmu gospodarstva

  PROMO

  Podijeli objavu

  HT ERONET najbolji je izlagač na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018. Odlučilo je to posebno sajamsko povjerenstvo koje je ocjenjivalo ukupan dojam – izgled izložbenog prostora, sadržaje,  sajamsku ponudu i prodajni nastup.

  Priznanje za najuspješniji nastup na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018. rukovoditeljici Korporativnih komunikacija HT ERONET-a Misijani Brkić-Milinković HT ERONET-a uručila je direktorica sajma Dalfina Bošnjak, na svečanosti upriličenoj na središnjoj sajamskoj pozornici.

  „HT ERONET sa sajmom je od samih početaka. Rekla bih, zajedno smo stasali i rasli. Posljednjih nekoliko godina naš sajamski nastup ide uzlaznom putanjom, tako da je ovo priznanje za nas kruna svega onoga lijepoga što na sajmu radimo sve ove godine. Posebno bih zahvalila kolegama iz Prodaje, Marketinga i Korporativnih komunikacija, ali i svima drugima koji su dali obol ovom našem zajedničkom uspjehu. Presretni smo što je naš ovogodišnji sajamski nastup okrunjen ovim priznanjem što pred nas, za iduću godinu, stavlja nove zadatke i nove izazove. U godini u kojoj očekujemo komercijalno puštanje u rad 4 G mreže, u kojoj donosimo mnoštvo novina u skladu s našom krilaticom – Digitalna kompanija za digitalno doba, želimo biti još bolji, inovativniji, bliži korisniku i lider na vrlo zahtjevnom i konkurentnom tržištu. Hvala još jedanput sajmu i gđi Dalfini Bošnjak što su nas prepoznali i svim kolegama koji su utkali dio sebe u ovaj naš zajednički uspjeh.“