Naslovnica GOSPODARSTVO Posjetite štand HT Eroneta u Paviljonu 2 na Sajmu gospodarstva u Mostaru

  Posjetite štand HT Eroneta u Paviljonu 2 na Sajmu gospodarstva u Mostaru

  PROMO

  Podijeli objavu

  Jučer je u Mostaru svečano otvoren 21. međunarodni sajam gospodarstva. Ceremoniji su nazočili članovi Uprave HT ERONETA, poduzeća koje tradicionalno izlaže na Sajmu u Paviljonu 2.

  Nakon svečane ceremonije otvaranja, štand HT ERONETA posjetili su predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, federalni ministar prometa i veza Denis Lasić te predsjednik Vlade HN županije dr. Nevenko Herceg koje su ugostili predsjednik i članovi Uprave.

  Inače, tijekom prva dva dana sajma, HT ERONET promovira uslugu Fleet management/Upravljanje voznim parkom.

  Ova će usluga korisnicima omogućiti jednostavno i efikasno upravljanje voznim parkom. Na HT Eronet štandu korisnici će moći dobiti sve potrebne informacije.

  Inače, tvrtka Mobilisis iz Varaždina, jedan je od lidera u području praćenja vozila na tržištu regije. Mobilisisovu platformu za upravljanje voznim parkom koriste brojne regionalne tvrtke, a s novom HT ERONET uslugom, ista će biti dostupna i korisnicima u Bosni i Hercegovini. Fleksibilno rješenje, dodatna opcija roaming praćenja, kao i mnoštvo predefiniranih izvješća, korisnicima će omogućiti potpuno novi način uvida u upravljanje voznim parkom.